L’ex-xofer de Bisbal assegura estar «amenaçat de mort» per parlar d’Elena Tablada

El cubà Carlos Phillip assegura estar passant per un moment molt difícil i viu espantat per la seguretat de la seva família

A Carlos Phillip, ex-xofer de David Bisbal, li estan costant cares les declaracions sobre alguns aspectes que, segons ell, va viure durant els anys de la relació entre el cantant andalús i Elena Tablada. Segons ha avançat ‘La Coctelera’, el conductor està rebent amenaces anònimes a causa dels detalls que va aportar sobre Tablada; ara, ell i la seva família viuen immersos en la por.

«Tablada tractava a David com un gos»

El que fou xofer de David Bisbal i Elena Tablada, Carlos Phillip Llopis, va confessar que «Tablada tractava a David com a un gos». Després d’aquesta declaració, l’extreballador està rebent «amenaces de mort» perquè deixi de parlar de la dissenyadora. Natural de La Habana, Carlos Pillip va viure molt de prop la relació entre ambdós; segons publicava ‘El Español’, el xofer va revelar que «ella és dèspota i freda. Una persona que mai va estimar a David».

David Bisbal i Elena Tablada | Europa Press
  • Notícia relacionada: La gosseta de David Bisbal es menja a petons la panxa de Rosanna

El conductor i la seva família viuen un malson

«Estic enfonsat i amb depressió, tirat al llit i a dures penes puc agafar el telèfon després de les amenaces que m’han fet», explicava Carlos en el portal ‘Jaleos’, afegint que està vivint moments molt complicats. «M’estan trucant des d’un número ocult, amb la veu distorsionada dient-me que, com segueixi parlant, hi haurà conseqüències».

La filla de l’ex-xofer, tanmateix, fa dos dies que no pot assistir a l’escola per la por, i la seva dona, assegura Carlos, també està travessant una depressió. Tot i això, l’extreballador de Bisbal assegura que no es deixarà trepitjar pel poder que té Elena Tablada: «La meva advocada està al corrent de tot».

Elena Tablada denúncia el conductor

A Carlos Phillip li estan costant cares les declaracions; algunes d’elles sentenciaven que Elena Tablada li «havia sigut infidel a l’artista» i que «només el volia pels seus diners i la seva fama». Tal com va declarar per ‘Corazón’ una persona pròxima a la dissenyadora, aquesta «està molt farta i molt molesta amb el perfil d’oportunista i dèspota que volen transmetre d’ella. Ha denunciat a aquest senyor per permetre que es creïn històries que no corresponen amb la realitat».

Per la seva banda, Carlos està vivint uns moments molt durs: «M’ha costat dormir aquestes dues setmanes perquè penso que mataran o li faran alguna cosa a la meva família». Aquesta por, assegura, s’incrementa amb el pas dels dies, però la por i la ràbia no el faran tirar enrere. Anirà «amb la veritat per davant, assegurava».

  • També et pot interessar: David Bisbal: «Jo no parlo per diners, això ho fan altres»