Mireia Varela, ex de Gabriel Rufián, troba l'amor amb un seguidor de VOX

Gabriel Rufián no s'ho pot creure

Gabriel Rufián, diputat d'ERC
L'exparella de Gabriel Rufián, de la mà d'un simpatitzant de VOX | EFE

La política fa estranys companys de viatge, i l'amor més. Però quan s'ajunten aquests dos components, el resultat pot ser espectacular. És el que ha passat amb Mireia Valera, exparella del diputat d'Esquerra Republicana, Gabriel Rufián, i mare del seu únic fill Biel. Segons publica 'Informalia', Valera podria haver trobat l'amor a la dreta espanyola, i concretament a VOX.

La ruptura de la parella no va ser precisament fàcil, i és que Mireia entrava el 2020 amb un missatge desolador que deia el següent: «He acomiadat 2019 plorant sabent que no podré recuperar-lo». Però aquesta frustració s'ha tornat en il·lusió dos mesos i poc després, i és que Varela ha compartit un 'stories' en el seu compte d'Instagram, com menys, sorprenent.

Publicació de Mireia Varela a Instagram
Mireia Varela agafa una mà amb una polsera de Vox | Xarxes socials

Trànsfuga de l'amor

No sorprèn que hagi trobat una altra persona -ja sabem que un clau treu un altre clau- sinó el fet que la mà que agafa porti una polsera de VOX. Això la convertiria en una trànsfuga política de l'amor, i ni més ni menys que en el Dia Internacional de la Dona.

No sabem si es tracta d'una manera de cridar l'atenció de Gabriel Rufián o si, veritablement, Mireia Varela està enamorada d'un simpatitzant de VOX, però la veritat és que la publicació no ha passat precisament desapercebuda. Rufían, per la seva part, ja ha refet la seva vida sentimental amb Marta Pagola, més pròxima políticament a ell, i amb qui ja planeja un casament a Hondarrabia. Cadascú segueix el seu camí, però són camins molt allunyats.


Comentaris

envia el comentari