Tana Rivera troba una feina increïble gràcies a la parella de la seva mare

La filla de Fran Rivera té nova feina en una discogràfica

Tana Rivera a l'esdeveniment de Smiof
Tana Rivera té nova feina gràcies a la parella de la seva mare | CatalunyaDiari.cat

La filla de Francisco Rivera Eugenia Martínez de Irujo, Tana Rivera, comença a avançar professionalment i pot celebrar que té nova feina gràcies a l’endoll del marit de la seva mare, Narcís Rebollo, qui li ha trobat feina a la discogràfica Universal, de la qual ell és president.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Tana Rivera compatibilitzarà feina i estudis

Tana Rivera, amb només 20 anys, i mentre estudia Empresarials i direcció d’empreses a Madrid, ja pot presumir a partir d'ara de treballar com a becària a la filial d’Universal a Madrid, anomenada Global Talent Services, que s’encarrega d’organitzar concerts dels artistes més famosos. D’aquesta manera, Tana compatibilitzarà els seus estudis durant els matins, amb les pràctiques a l’empresa durant les tardes, aconseguint així adquirir una experiència laboral molt valorada.

A més a més, enguany la discogràfica engega l’Universal Music Festival, un gran esdeveniment musical que aglutinarà grans cantants de reconeguda trajectòria com Pablo López, Miguel Bosé o Ben Harper.


Comentaris

envia el comentari