La sensual imatge d'Ylenia que deixa els seus seguidors bocabadats

La col·laboradora de Telecinco ha aconseguit milers de 'likes' en pocs minuts

Ylenia i Emma García a 'Viva la Vida'
Ylenia col·labora al programa 'Viva la vida' | Telecinco

Ylenia Padilla es caracteritza per dir i expressar sempre el que pensa. Ja és habitual veure-la en el programa 'Viva la vida' de Telecinco, en el qual col·labora cada cap de setmana, defensar el seu paper com a dona.

També fa el mateix a 'Sálvame', on normalment sempre s'ocupa de defensar les dones en tots els àmbits de la seva vida. Per aquest motiu, el passat diumenge 8M, Dia de la Dona, va voler aprofitar el seu Instagram per a reivindicar, una vegada més, el paper del feminisme.

Es pot veure a la valenciana totalment nua

En aquest sentit, va deixar tots els seus seguidors bocabadats amb la publicació d'una imatge en la qual es pot veure a la valenciana totalment nua. Tapada només pel seu cabell i un llibre que sembla llegir amb molt interès, Ylenia ha volgut deixar que, més enllà de tenir un cos d'infart, fa el que vol amb ell.

Més enllà de la publicació de la fotografia, la col·laboradora de Telecinco va voler escriure unes paraules amb motiu de la celebració més feminista de l'any. «Sóc feminista a estones, quan vull. Sóc salvatge per rebel·lia i feroç com a defensa. Sóc feminista per seguir trencant barreres. Per eliminades i oblidades. Per les que prefereixen conformar-se i mirar cap a un altre costat. Per les que confonen el missatge. Per totes!».

La imatge va aconseguir milers de 'likes' en pocs minuts

Així doncs, Ylenia ha deixat que clar que lluita per aconseguir la plena obtenció dels drets de la dona també porta el seu nom i que està disposada a fer el que calgui per aconseguir-la. La imatge, com no podria ser d'una altra manera, va aconseguir milers de 'likes' en pocs minuts des de la seva publicació.


Comentaris

envia el comentari