Primer pla de Miriam Sánchez amb rostre seriós al plató de 'Viernes Deluxe'

Miriam Sánchez, hospitalitzada i en coma induït: tot el que se sap

Miriam Sánchez ingressava d'urgència a un centre de salut mental

Miriam Sánchez ha ingressat d'urgència a un centre de salut mental després que el seu estat s'hagi agreujat. Pel que sembla, i segons explicava la seva exparella Pipi Estrada, actualment roman en «coma induït per fer-li proves neurològiques».

La veritat és que Miriam ha estat bregant amb aquest tipus de problemes des de fa anys, concretament des del 2015, quan li diagnosticaven una profunda depressió.

«No em venia de gust sortir al carrer, no em venia de gust estar amb la meva família», reconeixia sobre això. Una situació davant la qual hauria tocat fons de manera definitiva, tal com ha informat Estrada a 'Fiesta'.

Primer pla de Miriam Sánchez de jove, somrient a la càmera
Miriam Sánchez hauria ingressat per decisió pròpia al centre | GTRES

D'aquesta manera, el col·laborador explicava que la mare de la seva filla «havia estat ingressada divendres al matí i el que sé és que li han provocat un coma induït per fer-li proves neurològiques», explicava.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Encara que, per a ell, el més dur és veure com afecta tot això la nena que tenen en comú. «És molt trist, és una pena, la salut mental és molt complicada i evidentment jo estic preocupat també per la meva filla», ha assenyalat Pipi força afectat.

«Té 16 anys, evidentment una nena amb 16 anys necessita la figura de la seva mare i hi serem per donar prou força a la meva filla», ha remarcat.

Miriam Sánchez, ingressada i en coma induït

D'aquesta manera, tot indica que mentre Miriam Sánchez es recupera al centre, serà el col·laborador qui es farà càrrec de la noia.

A més, Pipi mateix explicava que la decisió d'ingressar al centre havia estat de la mateixa Miriam. «Ella ja es veia rendida», assegura.

De fet, precisament la nit anterior, mare i filla havien estat sopant juntes, moment en què la jove s'adonava que alguna cosa no estava bé i decidia recórrer a Estrada molt aclaparada.

Pipi Estrada al plato de 'Pesadilla en el Paraíso' serio
Pipi Estrada dona l'última hora sobre la mare de la seva filla | Mediaset

«La meva filla va sopar amb ella el dia anterior i em va trucar. Em va dir: «Papi, no sé què li passa a la meva mare, em diu coses rares»», ha explicat el col·laborador. «Li vaig dir que tingués paciència. La meva filla em va dir que no podia més i va venir a casa».

L'endemà al matí, Miriam Sánchez prenia la decisió d'ingressar a la clínica López Ibor. Després de saltar la notícia, Pipi Estrada aprofitava per enviar-li un missatge ple d'ànim i afecte a la seva ex, de qui espera que pugui tirar endavant.

«Li desitjo tot el millor perquè és una gran mare, una gran persona i, sobretot, perquè es mereix tot el millor», concloïa.