Bertín Osborne molt enfadat al carrer.

El missatge de Bertín Osborne que ha deixat en xoc les seves filles: «Tres cops»

Surt a la llum un missatge de Bertín Osborne que aclareix la relació amb Chabeli Navarro

La relació entre Bertín Osborne i Chabeli Navarro continua omplint espai dels programes de la premsa rosa. Aquesta setmana, 'Sálvame' ha intentat posar una mica de llum a tot aquest assumpte. Carmen Borrego va revelar el contingut d'un dels missatges que li va enviar el cantant i va deixar entreveure que van passar coses entre tots dos. «No ho llegiré tot perquè s'enfadarà, llegiré una frase, només», va assenyalar la col·laboradora, que va revelar la part més sucosa del contingut.

El missatge que aclareix la història entre Bertín Osborne i Chabeli Navarro

«Dues persones lliures que s'han vist tres vegades». Aquesta va ser la definició de la relació entre Chabeli i Bertín segons Borrego, que va sorprendre que eren al plató. A més, el programa de Telecinco va trucar a Amor Romeira, amiga de Chabeli, perquè donés la seva versió de la relació de la jove amb Bertín. Indignada per la pressió a què està sotmesa la seva amiga per part de la premsa, va explicar que «en qualsevol moment li feien guàrdia, no paraven de tenir contacte, i l'han d'anar a buscar ell».

Chabeli Navarro estaria molt molesta i trista per les informacions que l'han situat al focus mediàtic
Chabeli Navarro estaria molt molesta i trista per les informacions que l'han situat al focus mediàtic | GTRES

Amor Romeira defensa la seva amiga Chabeli i carrega contra Bertín Osborne

En aquest sentit, Romeira criticava que a qui s'ha de demanar explicacions és a Bertín. A més, l'ex de 'Gran Hermano' alertava que s'han d'eliminar els prejudicis contra Chabeli: «Que busca tele, que busca fama, quan qui ha convidat, qui ha flirtejat i qui ha estat amb Chabeli és ell.. Jo el tenia com un cavaller, un home sorneguer, i quan ella em parlava i em posava els seus àudios la relació semblava bonica», va deixar clar Romeira.

Amor Romiera va defensar Chabeli i va recordar que la jove ha dit la veritat sobre aquest assumpte. «El que no es pot fer és ara fer creure que tot és mentida, tant de bo que ella ho expliqui tot», sentenciava.

Amor Romeira durant la presentació de l'obra 'El Comptador de l'Amor' a Madrid el 08/05/2018
Amor Romeira ha criticat Bertín Osborne per no parlar clar de la seva relació amb Chabeli Navarro | Gtres

A més, Belén Esteban també ha volgut opinar sobre això. La col·laboradora de 'Sálvame' ha parlat amb una persona que ha vist aquestes trobades de Bertín i Chabeli. «Això explotarà, i no per part de Bertín. Hi ha molta gent molt propera a Chabeli que sap el que passa, començaran a parlar i hi haurà un embolic», afirmava Belén. 


Chabeli Navarro, dolguda amb Bertín: "Em sento enganyada"

Qui també ha parlat ha estat Chabeli, que va parlar fa uns dies sobre el dia que va conèixer Bertín Osborne. «Ens vam conèixer en una festa d'un doctor estètic de Sevilla. Jo no sabia a qui em trobaria a la festa, i resulta que hi era ell», relata. «Ell és el que va obrir la porta, es va acostar i es va acostar a totes, no és que s'acostés a mi expressament», explicava.

Bertín Osborne a l'Hormiguero
Chabeli Navarro ha criticat l'actitud de Bertín Osborne | Antena 3

«Després d'aquesta festa sí que ens vam intercanviar el telèfon i aquí va començar el que és la nostra història. Ell i jo hem sortit a llocs públics amb total llibertat i no m'ha tingut mai amagada», es lamentava Chabeli. «Ell a mi m'ha agradat moltíssim i l'he protegit moltíssim, moltíssim. Al principi, estava mosqueadíssima amb ell, però és que ara estic indignada perquè no m'ho esperava. Podria haver dit que som amics», ha dit.

Ara, Chabeli se sincera i assegura que se sent «enganyada i utilitzada» i que no sap per què Bertín Osborne ho fa, però no ho pot explicar. «Potser juga a dues bandes... però per molt que sigui Bertín Osborne, tampoc se'l pot protegir. M'està vetant d'un munt de llocs i m'està tancant un munt de llocs per parlar», conclou.