Primer pla de David Flores somrient

David Flores descobreix l'única cosa de la qual se'n penedeix el seu pare

Antonio David Flores reconeix que va cometre un error molt greu mentre treballava a 'Sálvame'

David Flores Carrasco ha estat més de dues dècades suportant una batalla mediàtica que ha posat en perill el seu benestar. Antonio David Flores i Rocío Carrasco, els seus pares, van decidir posar punt final al seu matrimoni d'una manera força tempestuosa. Des del primer moment van començar a llançar-se acusacions força greus, i la guerra encara no s'ha acabat.

David Flores Carrasco ha perdut la relació amb la seva mare, Rociíto, però li agradaria recuperar el contacte. El problema és que no el vol perdre amb el seu pare, Antonio David, i aquesta és l'única condició que exigeix Carrasco. El jove pensa que el seu pare no ha fet res de dolent i que sempre n'ha protegit la felicitat.

Antonio David Flores se sent poderós, ja que hi ha gent que confia en la seva paraula i que està disposada a destruir el regnat televisiu de Rociíto. Insisteix que tot el que està explicant Telecinco sobre ell és fals i que la cadena només està buscant guanyar diners. Tot i això, ha reconegut que sí que hi ha alguna cosa que va fer ell i que actualment no tornaria a repetir.

Antonio David va estar treballant com a col·laborador de 'Sálvame' i volia sentir-se integrat entre els seus companys. Per aquest motiu, va traslladar a la direcció del programa una informació que sabia que perjudicaria un dels tertulians, Canales Rivera, que va trencar la relació amb la seva parella per culpa de l'exmarit de Rocío Carrasco.

David Flores se sent orgullós del seu pare, ja que per primera vegada en molt de temps ha assumit que la seva carrera mediàtica no és impol·luta. Ho ha fet al canal de Youtube, una xarxa social destinada a la publicació de vídeos. L'antic tertulià de 'Sálvame' ha esdevingut una estrella d'aquesta plataforma i els seus continguts superen les 100.000 reproduccions.

David Flores té una relació molt especial amb les germanes, Rocío i Lola
David Flores té una relació molt especial amb les germanes, Rocío i Lola | Cedida

David Flores Carrasco, sense parla: «Em vaig sentir molt brut»

Antonio David Flores ha revelat que va explicar a la direcció de 'Sálvame' la suposada infidelitat de Canales Rivera per guanyar punts al programa. «Em penedeixo d'haver desvelat la notícia perquè em vaig sentir molt brut en entrar al joc que ells volien. Volien jugar a matar-nos els uns als altres i em vaig deixar portar per fer-los veure que formava part de l'equip», declara a Youtube.

David Flores s'ha sorprès en descobrir tot allò que presumptament ha hagut de fer el seu pare per treballar a la televisió. Els defensors de Rocío Carrasco recorden que ningú obligava Antonio David a col·laborar a 'Sálvame'. De fet, era ell qui volia fer-ho. Ara, però, vol justificar-se i argumentar que no va tenir més remei que fer certes coses.

Antonio David assegura que ha estat una víctima del poder mediàtic de Telecinco, i argumenta que primer el van animar a treure a la llum la possible infidelitat de Canales Rivera, i posteriorment el van condemnar per haver-ho fet. «Al final, qui ha desvelat la notícia és la persona que és jutjada per haver complert amb la seva feina», reflexiona.

Canales Rivera es va enfrontar al seu company, ja que se sentia traït i volia demanar-li explicacions. «Vaig tenir aquell cara a cara amb ell i em van qüestionar. Aquí, vaig notar aquest canvi en ell i en general a 'Sálvame' i després vaig comprendre el que vindria després», declara el pare de David Flores.

Antonio David Flores revela l'estratègia de Telecinco

Antonio David està convençut que els responsables de Mediaset el van contractar amb un objectiu: arruïnar la imatge pública. S'especula que ja sabien que Rocío Carrasco tornaria a televisió i que el seu testimoni generaria moltíssims diners. El més rendible era convertir Rociíto en víctima i el seu exmarit en botxí, segons ell planteja.

«M'he adonat que en dotze mesos van intentar debilitar la meva imatge i que la gent que em recolzava deixés de confiar en mi. Volien que quan arribés la sèrie la meva imatge estigués defenestrada perquè la sèrie tingués tot el valor de la veritat», comenta a Youtube.