David Flores en un primer plano

David Flores Carrasco no troba feina al seu sector: Els seus estudis

David Flores es troba sol, però no vol parlar sobre la seva família a la televisió

David Flores Carrasco, fill de Rocío Carrasco i d'Antonio David Flores, té un gran historial a la premsa del cor.

Pertany a una de les famílies més importants del món de l'espectacle i no tindria cap impediment per treballar als mitjans de comunicació. Però pateix una malaltia que l'ha convertit en una persona especial i no vol aprofitar-se dels seus cognoms. 

El jove ha desenvolupat la seva carrera professional lluny de les càmeres i prefereix mantenir-se al marge dels seus problemes familiars. De fet, la seva germana Rocío Flores treballa com a col·laboradora a Telecinco i ha de donar resposta a escàndols molt sonats.

Al seu torn, David prefereix estar lluny de la popularitat i portar una vida més tranquil·la.

David Flores
David Flores Carrasco no vol ser un personatge públic | Instagram

David Flores només ha aparegut una vegada en un plató i tenia un bon motiu per fer-ho: recolzar Olga Moreno, la seva segona mare. El jove va deixar clar que «Olga Moreno és la millor del món sencer» i des d'aleshores no ha tornat a parlar. Segons alguns mitjans, està centrat en els estudis i es vol convertir en el millor professional del seu sector.

El fill d'Antonio David s'ha format com a tècnic de gestió administrativa i no té cap intenció de renunciar als somnis laborals. Pretén treballar d'això perquè no vol fer servir els seus cognoms i aconseguir un lloc de treball. Però fa temps que busca feina i no ha aconseguit res.

És responsable i es fa valorar, motiu pel qual el pare n'està orgullós. De fet, en presumeix perquè en teoria l'ha criat i educat ell.

Assegura que David va decidir apostar pel seu futur laboral gràcies a ell, que sempre li ha inculcat el valor de l'esforç.

David Flores Carrasco perd la seva germana Rocío

David Flores està passant per un moment força delicat perquè la seva família se situa en gairebé tots els titulars.

Després que Rocío Carrasco, la seva mare, decidís protagonitzar el documental 'Contar la Verdad Para Seguir Viva', el jove ha perdut el seu anonimat. Fa uns mesos, tenia el suport de la seva germana, Rocío Flores, però actualment tot ha canviat.

Rocío Flores viu a Màlaga, a prop del seu germà, però treballa a Madrid, així que passa molt de temps lluny del jove. Alguns mitjans afirmen que la col·laboradora està centrada en la seva carrera mediàtica i ha hagut de renunciar a la seva família. Sembla que Antonio David Flores és l'únic que està al seu costat David.

David és net de Rocío Jurado i podria tenir la vida feta, però ha decidit fer-se camí lluny de la televisió. Pateix la síndrome d'Angelman, que el fa ser una persona força vulnerable. Per aquest motiu el millor que pot fer és allunyar-se dels enrenous mediàtics i refugiar-se en l'anonimat.

David Flores Carrasco no vol dependre de la seva família

Segons Antonio David, David Flores és molt intel·ligent i està capacitat per prendre les seves pròpies decisions. De fet s'ha enfrontat a la família més d'una vegada perquè és l'únic que defensa la seva mare, Rocío Carrasco, i no tolera que ningú en parli malament.

Foto familiar
David Flores Carrasco està molt unit a la família | Cedida

El net de Rocío Jurado no vol dependre de la fama de la família. Ha estudiat per ser tècnic de gestió administrativa i no necessita la popularitat de ningú per guanyar diners. Sembla que es tracta d'un dels personatges més estimats i respectats del món del cor.

EL VÍDEO DEL DIA: