Carlota Corredera está un poco triste, aunque sonríe

Carlota Corredera i l'abús que li va arruïnar la vida: «Tant de bo el posin a la presó»

Carlota Corredera està patint molt per un escàndol que marcarà el seu futur

Carlota Corredera va prendre una decisió que va marcar per sempre la seva vida: deixar de dirigir 'Sálvame Deluxe' per convertir-se en presentadora de 'Sálvame Diario'. Des d'aleshores, es va convertir en una de les cares més populars de Telecinco, però ha pagat un preu molt alt.

La presentadora té una legió de detractors al darrere disposats a fer qualsevol cosa per arruïnar el seu regnat mediàtic. Sembla que amaga grans secrets que no vol compartir amb el públic, encara que cada cop és més complicat protegir la seva vida íntima.

Corredera està casada amb Carlos de la Maza, un dels càmeres de La Fábrica de la Tele, productora de programes com 'Sálvame' o 'Socialité'. Els enemics de la gallega l'acusen d'haver participat en un escàndol sense precedents. Es tracta de la suposada violació que va patir Carlota Prado, concursant de 'Gran Hermano'.

Foto de la parella
Carlos de la Maza i Carlota Corredera no estan passant per un bon moment | GTRES

Carlota Prado va denunciar que havia estat violada per un dels companys del concurs i va posar l'assumpte a les mans dels tribunals. Cal tenir molta precaució en parlar sobre aquest tema, ja que el jutge encara no ha dictat sentència. Tanmateix, molta gent està convençuda que Prado va patir una agressió sexual i exigeix que la justícia acceleri el procés.

Carlos de la Maza s'ha vist embolicat en aquesta polèmica perquè l'acusen d'haver gravat la presumpta violació. Corredera, la seva dona, no s'hi ha pronunciat, però és impossible que el càmera hi tingui alguna cosa a veure. No treballa per a la productora que s'encarrega de 'Gran Hermano', així que ell no va poder ser testimoni del dramàtic succés.

Carlota Corredera es trenca: «Tant de bo el fiquin a la presó»

Carlota mai no ha tingut el suport dels espectadors de Telecinco, que la consideren massa seriosa. Suposadament, té mala relació amb alguns dels seus companys perquè està obsessionada a imposar el seu criteri. Després de presentar el documental 'Contar la Verdad Para Seguir Viva' els rumors no han fet més que augmentar.

Els detractors de la gallega asseguren que està disposada a fer qualsevol cosa per crear espectacle, per això ha alçat la veu del feminisme. Pensen que si realment estigués al costat de les dones hauria condemnat la presumpta violació de Carlota Prado. Però en cap moment ha parlat sobre el tema i ha complert amb les ordres dels seus responsables: vetar l'escàndol.

Rocío Carrasco, protagonista del documental, ha aconseguit que la presentadora es converteixi en el rostre més problemàtic de Telecinco. Alguns exigeixen que abandoni la televisió i altres que rendeixi comptes als tribunals. Part del públic està convençut que Carlos de la Maza va tenir alguna cosa a veure al drama de Carlota Prado.

«Tant de bo el fiquin a la presó», deia un usuari de Twitter fent referència a Carlos. Asseguren que Corredera hauria d'haver protegit la suposada víctima, ja que és el que està fent amb Rocío Carrasco. L'acusen de ser «classista» i de defensar les dones segons el poder mediàtic que tenen.

Carlota Corredera, al descobert: «feminista selectiva»

Carlos de la Maza, càmera de Telecinco i marit de Carlota, no va tenir res a veure en la presumpta violació que es va produir a 'GH'. Els rumors no són certs, però l'estan afectant molt. La presentadora de 'Sálvame' és al punt de mira perquè l'acusen de ser «una feminista selectiva».

Les xarxes socials pensen que hauria de donar publicitat a l'escàndol de Prado perquè cap dona no torni a patir res semblant. Tanmateix, l'únic fa és silenciar el tema per protegir el seu marit, amb qui té una filla, Alba. Pensa que si no es pronuncia sobre el tema, la gent acabarà oblidant l'enrenou, però realment està cometent un gran error.