Primer pla d'Andrea Janeiro mirant cap a un costat

L'ordre d'allunyament que per fi deixa respirar Andrea Janeiro

Novetats judicials després de les denúncies interposades per Julia Janeiro a Brayan Mejía

 Andrea Janeiro està més tranquil·la ara que s'ha assabentat de les últimes notícies sobre la seva germana, Julia. La filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario va prendre mesures legals contra la seva exparella, Brayan Mejía, després de la baralla que va tenir amb el seu nòvio d'ara en una discoteca i per la «persecució» que patia des de feia temps.

 

I és que la jove hauria anat a comissaria fins a dues vegades per a interposar una denúncia contra el seu exnòvio. Fa setmanes que viu un «autèntic infern» perquè està sent «perseguida» per Brayan, segons va assegurar Kike Calleja a 'Sálvame'.

El cas és que Mejía vol «anar a la televisió a explicar coses de la seva família. Es posa en contacte amb persones del seu entorn, com amenaçant-los», assegura Calleja. Cal destacar que la primera denúncia va ser interposada el 29 d'octubre passat, segons les informacions de què disposa el col·laborador.

La baralla entre Brayan Mejía i Álex, l'actual nuvi de Julia Janeiro

Però el pitjor encara havia d'arribar. L'1 de novembre, Julia Janeiro i el seu nòvio d'ara, Álex Balboa, van anar a una discoteca per a celebrar Halloween, i allà va succeir un lamentable incident amb Brayan Mejía.

Bryan Mejía amb Julia Janeiro al carrer després de comprar a Gucci
Bryan Mejía i Julia Janeiro van ser parella fins fa poc | GTRES

«Hi ha un forcejament. Brayan increpa Álex, Juia es fica pel mig per a intentar que la cosa no vagi a pitjor, cau a terra i es fa mal», afirma Calleja. Aquesta va ser la raó per la qual la noia va acabar a l'hospital.

Terelu Campos va oferir més dades sobre la situació de Julia i la seva exparella. Va afirmar que la noia ha interposat fins a dues denúncies contra ell: «Una el 29 d'octubre i una altra el 2 de novembre».

Foto de Julia Janeiro
Julia Janeiro ha denunciat Brayan Mejía i ha aconseguit una ordre d'allunyament contra ell | GTRES

Segons la col·laboradora, «Brayan està molt preocupat. Hi ha molta més informació, i pot estar més lligada i contrastada del que ningú es pugui imaginar», explicava Terelu.

«Julia intervé perquè Álex no es defensa, i és quan rep una empenta i cau a terra»

D'altra banda, l'advocat de Julia ha explicat com es va produir l'agressió. «Aquesta ordre és en una interlocutòria del 4 de novembre. Hi ha una agressió, i la denúncia va al jutjat de violència de gènere».

«Els fets es produeixen el dia 31 fora de la discoteca. Hem demanat com a prova les càmeres del local», explica el lletrat.

«El que no sabem és si la visió de les càmeres arriba on es produeix l'agressió. Julia intervé perquè Àlex no es defensa, i és quan rep una empenta i cau a terra. L'endemà no es fa res perquè és dia de festa, però sí el 4 de novembre», exposa.

Bryan Mejía al carrer amb màscara posada
Brayan Mejía ha estat denunciat per la seva exparella, Julia Janeiro | GTRES

L'advocat explica que la demora en denunciar és deguda al fet que «és una persona coneguda, i estar en una cua el dia 1 durant diverses hores era complicat. El dia 2 va a l'hospital de Getafe perquè li facin un reconeixement, no només per lesions sinó també psicològic. Aquesta documentació és la que s'adjunta al jutjat», afirma.

Jesulín de Ubrique i María José Campanario no sabien res del que li passava a Julia. «Aquesta nena té divuit anys, i el que tots volem és que pugui tornar a fer vida normal. És una situació molt dura», assenyala el lletrat.

Ordre d'allunyament per a l'exparella de Julia Janeiro

L'última cosa que se sap és que, en espera que se celebri el judici, el jutge ha dictaminat una ordre d'allunyament per a Brayan Mejía. Una cosa que deixa Julia més tranquil·la la després del que va passar aquell dia a l'esmentada discoteca.

A més, tal com revela la revista 'Lecturas', la jove està preocupada, i el seu cercle més proper espera que reprengui la vida normal com més aviat millor. D'aquí a uns dies, els protagonistes d'aquest cas hauran d'anar al jutjat amb els seus advocats i familiars.