David Flores mirant a càmera mig somrient

David Flores esclata: «Deixa la feina. Ja veuràs que bé que et va»

S'ha assabentat que una cara coneguda ha criticat la seva germana Rocío

David Flores Carrasco sempre s'ha mantingut allunyat dels mitjans. Això no evita, però, que sigui notícia pels seus estudis, per la separació del seu pare o per la nul·la relació amb la seva mare. I això el té esgotat i fart.

 

Aquest matí, a més, segur que s'ha enfadat al saber que Jorge Javier Vázquez ha carregat contra la seva germana gran, Rocío Flores. El comunicador ha dedicat un article a la jove al seu bloc de 'Lecturas' que és realment demolidor.

L'actitud de Rocío Flores irrita Jorge Javier Vázquez

Des que Rocío va ser fitxada per 'El programa de Ana Rosa', ha rebut moltes crítiques pel seu comportament. Sí, per la manera com parla als seus companys o per l'actitud que ha tingut davant del conflicte amb la seva mare.

Aquestes últimes setmanes, a més, se l'ha vist plorant en directe per la ruptura del seu pare, Antonio David, amb Olga Moreno. I és que la jove el defensa amb certa supèrbia. També ha manifestat que està patint molt per les contínues informacions que apareixen sobre la família.

Per si no n'hi hagués prou, tampoc ha dubtat parlat de la dona que li va donar la vida, Rocío Carrasco, i ho ha fet de manera molt despectiva. En una ocasió, es va referir a ella com David Flores explota: «la gallina dels ous d'or».

Tot això ha molestat molts espectadors, que l'han criticat a les xarxes. I també cares conegudes de Telecinco, com Jorge Javier Vázquez.

Foto de la famosa
El comportament televisiu de Rocío Flores ha generat moltes crítiques | EP

 

Jorge Javier Vázquez carrega contra Rocío Flores

El presentador de 'Sálvame' fa uns dies reconeixia que Rocío l'havia enganyat. Va manifestar que quan van coincidir a 'Gran Hermano VIP 7', ella es va mostrar dolça, tímida i temorosa, quan s'ha demostrat que en realitat no ho és. Creu que ara la jove ha mostrat la seva veritable cara.

Precisament per aquest motiu, ha escrit un article al seu bloc en el qual la critica sense pietat. Ha recorregut a la ironia per a deixar-la en evidència. Sí, perquè creu que el patiment del qual la noia fa gala a la televisió no és més que una pantomima, un «negoci».

L'article esmentat comença així: «Estimada Rocío Flores, estic compungit. Et veig de tant en tant a 'El programa de Ana Rosa i pateixo, perquè m'imagino com de dur ha de ser treballar en una cadena que destrossa la teva família».

«Entenc el dolor que t'ha de provocar rebre cada mes els diners que guanyes per ser còmplice de l'empresa que causa tant de neguit al teu negoci. Perdó, a la teva família», seguia dient.

Jorge Javier Vázquez mira fix a càmera amb una cara neutral, gairebé sense expressar sentiments
Jorge Javier Vázquez ha estat molt contundent amb Rocío Flores | GTRES

En aquest punt, ha volgut donar un consell a la jove col·laboradora. Li ha dit: «Deixa aquesta feina, carinyo. Ja veuràs que bé que et va».

Però aquí no ha quedat la cosa. Fent ús del seu habitual sentit de l'humor, ha manifestat que si Rocío es quedés sense aquesta feina, aviat en trobaria una altra. «Quan una porta es tanca, sempre s'obre una finestra», ha sentenciat.

I, finalment, ha rematat: «Estic convençut que amb la popularitat que has aconseguit no trigaran a trucar-te perquè vagis a concursar a 'Tu cara me suena'».

Un comentari que potser ve a exposar el nul talent vocal de Flores . I és que, aquest cap de setmana, 'Socialité' va emetre uns àudios inèdits, de fa uns tres anys, en què se la sent cantar i que fan evident que no ha heretat les qualitats artístiques de la seva àvia materna, Rocío Jurado.

Hi haurà resposta a Jorge Javier i a 'Socialité' per part de l'al·ludida? El temps ho dirà.