Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Elena Huelva

L'últim missatge d'Elena Huelva

Elena Huelva ha explicat com se sent últimament

Elena Huelva s'ha guanyat des de fa temps el cor de totes les persones. I és que tots estan pendents del que la 'influencer' publica sobre la seva salut.

Fa uns dies, Elena Huelva deixava preocupats els seus seguidors amb un vídeo en què assegurava que les coses «no estaven anant bé». «Tant de bo no haver hagut de fer aquest vídeo mai», començava a explicar als seus fans.

Elena Huelva s'ha fet famosa per fer visible el dur tractament d'un càncer. Les pujades i les baixades, les hospitalitzacions i les quimioteràpies. Ella té un tipus rar de càncer anomenat sarcoma d'Ewing que es produeix als ossos o al teixit tou que els envolta.

Foto d'Elena Huelva
Elena Huelva mostra totes les cares de la malaltia | INSTAGRAM (@ELENAHUELVA02)

Ara, aquesta malaltia se li ha estès i li ha afectat la tràquea: «M'han trobat més malaltia a la tràquea. És molt perillós, com sabeu és per on respirem», va explicar al vídeo.

Elena Huelva comparteix un missatge a Twitter que preocupa encara més els seus fans

Tothom està pendent d'alguna actualització per part d'ella... Després del vídeo de l'altre dia, les persones van quedar preocupades per saber si millorarà, però, la veritat és que segons ha confirmat ella, no és així. «Avui ha estat un gran dia de merda, però la veritat és que ha anat millorant», va escriure.

«Moments dolents, però em quedo amb els bons», va afegir al missatge. Els comentaris no van trigar a arribar: «Els teus missatges em reafirmen en la idea que hi ha gent molt bona. És increïble que tinguis 20 anys amb aquesta maduresa, exemple de vida», li deia una de les seves seguidores.

«Ets un exemple per a moltes persones», li escrivia un altre dels seus seguidors. Han estat missatges que, sens dubte, Elena Huelva agrairà enormement.

Des del començament de l'any 2019, Elena Huelva s'ha vist obligada a lluitar contra aquesta dura malaltia. Així ho va recollir ella al seu compte de Twitter: «No sé quant de temps més seguiré lluitant contra aquesta terrible malaltia, però el  que sí que sé és que no em rendiré mai». Al tweet l'acompanyen dues fotografies amb una diferència de tres anys.

Elena Huelva segueix lluitant contra la malaltia

Rendir-se no existeix al seu vocabulari, i és que encara que ha hagut de lluitar molt des de molt jove, ho continua fent perquè les seves ganes guanyen. «L'esperança és l'última cosa que es perd», va compartir en un tweet amb els seus seguidors.

El va escriure després de sotmetre's a una nova sessió de radioteràpia en què va demanar que sonés Vas a quedarte, d'Aitana, que l'ajuda molt en aquestes dures sessions.

Foto d'Elena Huelva
Elena Huelva fa 3 anys que lluita contra el càncer | INSTAGRAM (@ELENAHUELVA02)

Tot i que no es rendirà, sí que ha donat les gràcies a tothom que l'ha seguit i que li ha donat suport des de llavors. «Vull deixar clar que jo ja he guanyat. Les meves ganes han guanyat per tot l'amor i per les persones que tinc al meu costat», va compartir amb tots al vídeo d'Instagram.

En efecte, sempre es mostra optimista, encara que hi hagi dies difícils: «No cal guanyar per saber que ja hem guanyat. Perquè al final la vida es tracta de viure i d'emportar-te els records que has forjat amb les persones i jo m'emporto molts records bons de persones meravelloses».

«Volia agrair-vos tot l'amor que sempre m'heu donat. Ens continuarem veient, que us estimo i que les meves ganes guanyen, continuen guanyant, sempre». Amb aquest missatge d'afecte es va acomiadar dels seus seguidors gairebé entre llàgrimes, sense poder evitar-les en algun moment del vídeo.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp