Juan Camus durant el concert de 'OT, el rencuentro'

Juan Camus aparca el conflicte amb Àlex Casademunt i li dedica un emotiu missatge

El cantant va voler posar punt final a antigues polèmiques amb un gest a xarxes socials

La sobtada defunció d'Álex Casademunt va esglaiar, i de quina manera, a tots els seus antics companys d''OT 1'. I és que el cantant va perdre la vida quan a penes comptava amb 39 anys. Diversos d'ells van voler acomiadar-se d'ell en el funeral que va tenir lloc aquest dijous a Mataró, ciutat on residia i on va morir després d'un accident de trànsit.

I encara que els que sí que van assistir van deixar moments plens de dolor, com els protagonitzats per David Bustamante, l'atenció mediàtica també va estar posada entre els que van estar absents. Entre ells, Juan Camus, possiblement el concursant més polèmic i que va tenir un enfrontament amb Àlex en els últims anys. Malgrat això va voler dedicar-los unes paraules al seu excompany. Part d'elles molt emotives, però altres que li han portat moltes crítiques a les xarxes socials: «El perdono públicament».

El bonic gest de Juan Camus

Com dèiem, Camus explicava en el seu perfil de Twitter que s'havia assabentat de la notícia de la defunció d'Àlex Casademunt només una hora després d'aixecar-se i que estava en «xoc». Malgrat les seves antigues picabaralles, va voler traslladar el seu «més sentit condol a la seva família. Especialment a la seva filla Bruna». I va afegir unes boniques paraules desitjant que «des del cel cuidis de nosaltres» i recordant «el molt que t'he estimat sempre malgrat la distància».

Però principalment, va voler deixar resolt qualsevol conflicte passat: «Per respecte a qui no està ja entre nosaltres, i per respecte a la memòria d'Àlex, perquè se'n vagi en pau i tranquil pel que fa a mi, dir-vos que he esborrat els meus tuits i jo el perdono públicament. Això us ho dic amb llàgrimes i per la sort que vaig tenir de conèixer-lo».

Finalitzava aquesta qüestió amb les següents paraules: «Com no vam tenir l'oportunitat de parlar i ara ja és massa tard, per desgràcia, i com això va ser públic, només vull que sàpiga allí on estigui que jo no guardo cap mal. Al contrari, jo el tinc en mi».

Quin va ser el conflicte entre els dos

Explicàvem que Juan Camus i Àlex Casademunt no eren precisament els millors amics dins dels concursants d''OT 1'. I tot va començar per un comentari que va fer Àlex fa uns anys sobre la cançó que els va portar a tots a l'èxit: 'Mi música es tu voz'.

Àlex va comentar en el seu moment que el tema havia estat creat per Naím Thomas, malgrat que Juan Camus sempre va defensar el contrari. Sobre la seva participació, va arribar a afirmar que «era el veterà, li agradava fer els seus momentets televisius i va escriure estrofes».

Aquestes paraules van rebre la seva resposta de Juan Camus en les seves xarxes socials: «Em sembla molt trist. Que després de tants anys vinguis ara a insultar-me públicament sense venir al cas... És la segona vegada que ho fas públicament, i aquesta vegada et responc molt educadament. Si necessites diners i no tens prou amb els drets d'autor de 'Mi música es tu voz', que molt generosament et vam cedir Naím Thomas i jo i que encara continues cobrant, no et preocupis que jo t'ho envio. Però no tens per què insultar».

Demana evitar la polèmica i explica el perquè de la seva absència en el funeral

D'altra banda, va voler defensar-se d'aquells que el van titllar d'oportunista per perdonar a Àlex. «Si jo he estat capaç de perdonar, espero que els altres mitjans facin el mateix», explicava en el seu compte de Twitter. A més donava les raons per a no poder viatjar al funeral: «No m'agraden ni les càmeres ni els tanatoris, i prefereixo recordar a Àlex com l'última vegada que li vaig veure: ple de força i somrient. A més, en el meu cas, al Regne Unit estem en estricte confinament fins al 14 d'abril».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.