El logo de Telecinco als estudis de la cadena

Ho intenta amagar: Una col·laboradora de Telecinco organitza una festa sense mesures

La policia va haver d'intervenir per a frenar la celebració, que es va allargar fins a altes hores de la nit

Des que va començar la pandèmia, Mediaset va iniciar una campanya de conscienciació perquè la gent es prengui molt de debò les conseqüències que pot haver-hi si no s'intenta frenar aquest virus que està afectant persones de tot el món. És per aquest motiu que com a empresa també han estat molt estrictes i no han permès que cap dels seus treballadors posi en perill a la resta de companys per les seves males accions, més enllà de les conseqüències econòmiques que pot implicar per a l'empresa si s'han de deixar d'emetre els seus formats.

De fet, això va ocórrer durant la primera onada i per culpa d'un fals negatiu, Telecinco es va veure obligat a suspendre l'emissió de 'Viva la vida' i de 'Ya es mediodía'. Ens estem referint a Marta López, que va acudir a una festa i que segons sembla, no va tenir ni la prudència de prendre precaucions per a no ser contagiada. Això va acabar desencadenant en un acomiadament per part de Mediaset, que va publicar el seu acomiadament en xarxes socials, assegurant que ho feien per a donar exemple i castigar la mala actitud de la tertuliana.

No obstant això, al cap d'unes setmanes la cadena va readmetre a la col·laboradora i va tornar a treballar en els diferents programes. De fet, en tota aquesta aventura la va acompanyar una altra col·laboradora, Makoke, que també va mostrar la seva cara més inconscient, actuant com una adolescent. Ara, l'ex de Kiko Matamoros ho ha tornat a fer i 'Sálvame' l'ha enxampat saltant-se totes les restriccions hagudes i per haver.

Lydia Lozano ha assegurat que una testimoni s'ha posat en contacte amb ella per a explicar-li que l'altra nit hi havia muntada una festa de més de quinze persones a casa de Makoke. Segons sembla, la veïna que ha explicat tot això, va assegurar que estava veient com anaven entrant cotxes al pàrquing i que el de degoteig de gent era constant. Un degoteig que en un altre moment no hauria tingut importància, però que ara està totalment prohibit per les mesures sanitàries establertes.

Aquesta festa i sempre segons la font, va ser organitzada per Maoke i el seu fill Javier Tudela que segons sembla, consideren que la pandèmia no va amb ells, ni tampoc amb els selectes convidats que decideixen unir-se a aquestes celebracions clandestines. La veïna, en veure que s'estava convertint en un colador de persones, va decidir prendre mesures i telefonar a la policia perquè es personés per a frenar la celebració.

I tal dit tal fet, les autoritats es van personar en l'habitatge en la qual havia viscut Kiko Matamoros i van desarticular la festa. Una intervenció que no va agradar per a res a Javier Tudela i que segons explica Lydia Lozano, es va encarar a la veïna denunciant en considerar que s'havia extralimitat en les seves funcions. De moment, Makoke ha desmentit aquesta festa i ho ha verbalitzat a través de la seva amiga Marta López.

No és la primera vegada que enxampen a Makoke

Mentre s'intenta esclarir l'ocorregut a casa de la col·laboradora, és cert que existeixen precedents d'altres infraccions durant el que ja portem de pandèmia. Com dèiem abans, Makoke va estar de festa amb Marta López sense cap mena de mesura de seguretat, i fa algunes setmanes, Kiko Matamoros la va acusar d'haver estat fins de matinada en una discoteca, participant d'una festa il·legal i abandonant solament la sala quan va arribar la policia.

En aquest moment i per a evitar la multa, sembla que la col·laboradora de 'Viva la vida' va sortir per la porta de darrere i amb la intenció de no ser enxampada. Novament, Makoke tenia una excusa per a això i va afirmar que va estar en aquest lloc, però que ho va fer dins de l'horari permès i sense saltar-se cap mena de norma. Pot ser que es tracti d'una coincidència, però la veritat és que ja comença a sonar sospitós que sempre sigui el seu nom el que es repeteix en aquesta mena d'esdeveniments.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.