Imatge de Belén Esteban

Belén Esteban se'n va de la llengua: Demanen presó per als directors de 'Sálvame'

El programa ha demanat a Belén que realitzi la corba de l'amistat amb Rosa Benito

'Sálvame' ha volgut avui continuar aprofundint en l'enemistat que existeix entre Belén Esteban i Rosa Benito. Les dues col·laboradores han estat grans amigues i han compartit molts moments fora de la televisió, uns moments que es van acabar de cop, trencant l'amistat de les pitjors de les maneres i de manera irreversible.

Des que es van enemistar, Belén sempre ha reconegut que ja no són amigues, però que, amb tot, la continua respectant molt i li té molt afecte pels moments viscuts. Un afecte que sembla que es va perdent a causa de les últimes declaracions de Benito i que donen a entendre que de tot allò que van viure ja no queda res.

Quan Belén Esteban va abandonar momentàniament 'Sálvame' després de discutir amb Jorge Javier Vázquez, a 'Ya es mediodía' li van preguntar la seva opinió a Rosa Benito sobre l'enfrontament i per sorpresa de tots, en lloc de defensar a la seva amiga va decidir arremetre i carregar contra ella, sabent que es trobava molt malament a casa i sense tenir molt clar quin anava a ser el seu futur en Telecinco. Això lògicament no va agradar gens a Betén i ara ha decidit destapar la caixa de Pandora per a despertar les diferències que van tenir en el passat.

El programa ha demanat a Belén que realitzi la corba de l'amistat amb Rosa Benito. Una corba molt extensa a causa de tots els anys que van conviure, però que van deixar de ser bons per un incident que va succeir l'any 2016 i que va acabar amb la relació. Abans de revelar de què es tractava, Belén ha contat que l'amistat era tan íntima que fins i tot Chayo va ser a la seva casa de Benidorm estiuejant, donant a entendre que van arribar a ser com a germanes.

Ara, i segons una convidada del programa, sembla que Chayo ha decidit criticar aquest estiu que va passar a casa de Belén. Segons sembla, aquesta va afirmar que era una casa d'ordinaris i que li feien vergonya els crits que allí s'escoltaven. Tanmateix, això ha estat un detall que no es pot comparar amb el que ha acabat relatant Belén.

Una trama judicial no resolta

La col·laboradora ha recordat que l'any 2016, el marit de Chayo Mohedano va denunciar als directors de 'Sálvame', iniciant un camí judicial molt llarg i que la va obligar a prendre partit entre la seva amiga i el programa per al qual treballaven. En aquest moment, Belén es va decidir pels seus caps i això no li ho va perdonar Rosa.

Ha estat aleshores quan Belén ha explicat que la família de Rosa Benito van perdre la causa i van recórrer, demanant presó per als responsables de 'Sálvame'. Unes mesures que la mateixa Belén ha afirmat que encara no s'han resolt per la lentitud de les resolucions judicials al nostre país.