Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres

Isabel Pantoja trenca amb una de les persones que més estima i l'expulsa de Cantora

La cantant s'ha cansat de les mentides i les traïcions i, per aquest motiu, ha pres una dràstica decisió

Sembla que avui, per fi, veurem la llum a la fi del túnel. Després de mesos i mesos donant veu a testimonis que carreguen contra Isabel Pantoja, avui sembla que la 'tonadillera' agafarà el bou per les banyes i començarà a prendre decisions molt importants en la seva vida. La cantant ha arribat a tenir en contra els seus dos fills i les seves respectives parelles, pilars fonamentals de la seva vida i que els ha donat l'esquena per no trair dues persones molt importants per a ella i que a més, viuen dins Cantora.

Ens estem referint a la seva mare, Ana, i al seu germà, Agustín Pantoja, un cantant retirat i que, segons sembla, és qui porta els comandaments dins de la finca i també en la vida de la cantant. De fet, tothom que ha passat per allà dins confirma que Agustín és qui mou els fils i que fa prendre, a vegades, molt males decisions a Isabel Pantoja.

Decisions que l'han portat a perdre família, amics i gent molt propera i que s'han cansat de les exigències del clan. Ara, i segons ha explicat un testimoni des de Barcelona, les coses no estarien anant massa bé dins de Cantora i la cantant hauria començat a obrir els ulls sobre la persona que fa anys és la seva ombra.

La cantant estaria descobrint ara alguns moviments econòmics del seu germà i que estarien jugant en contra seu. Ricardo, que ha aconseguit dades del que està passant a Cantora, assegura que la cantant s'hauria assabentat del deute amb una quiosquera de milers d'euros a través d'una citació judicial i que va contraure en el passat el seu germà en nom seu.

Això hauria escalfat a la cantant que, fins i tot, en els últims dies hauria intentat expulsar al seu germà Agustín de la casa, però que mai ha acabat fent-ho, ja que això podria molestar la mare de tots dos i que viu també amb ells. Avui, però, se li hauria acabat la paciència a la 'tonadillera' i Chelo García Cortés ha estat còmplice d'una dada i que podria canviar-ho tot.

La periodista ha rebut una informació clau i de caràcter immediat. I és que es veu que els ànims no han millorat en Cantora i la cantant hauria pres una decisió irrevocable, que seria que vol al seu germà Agustín fora de casa. Una expulsió que es podria produir avui mateix. De fet, aquesta font li ha confirmat a Chelo que ahir el germà va dormir en un habitacle contigu a Cantora, però fora de la casa i avui s'espera que abandoni la casa per sempre.