La cantant Edurne amb un vestit de color vermell i blanc, somrient com a jurat de 'Idol Kids España'

Edurne i David de Gea sorprenen els fans: el nom que han posat a la seva filla

La cantant i el futbolista li han donat la benvinguda a la seva primogènita aquest 4 de març

El 2021 està sent un any ple de naixements per a diverses cares conegudes, una llista a la qual ara s'han sumat David de Gea i Edurne. La cantant va explicar després d'una de les últimes revisions que tenia previst sortir de comptes aquest dijous, 4 de març, i la seva primogènita ha arribat amb una puntualitat britànica.

La parella ha anunciat la feliç notícia de l'arribada de la seva filla a través de les seves respectives socials amb una foto de la mà de la petita i també han aprofitat per revelar quin ha estat el nom que han triat per al seu nadó, una elecció que ha causat furor.

Yanay, el nom de la filla d'Edurne i De Gea

David de Gea i Edurne han triat un nom molt poc comú per a la seva primogènita que, a més, és un palíndrom, és a dir, una paraula que es pot llegir de la mateixa manera al dret i a l'inrevés. «Yanay. 2021.03.04», han escrit dos costat de la instantània amb la qual han presentat a la nounada.

Una original elecció que no ha passat desapercebuda pels seguidors de la parella, que no han trigat a fer ressò sobre el tema. Es tracta d'un nom d'origen quítxua que significa «la meva moreneta» o «la meva estimada» i que ha generat molt enrenou en les xarxes socials.

Després de més de deu anys de relació, el futbolista i la cantant estaven desitjant que arribés el moment de conèixer la cara del seu nadó i fa tan sols unes hores que s'ha complert el seu més anhelat desig. Una arribada que ha suposat que el porter del Manchester United viatgés fins a Madrid per viure els últims instants de l'embaràs d'Edurne i l'arribada de la seva petita.

A més, segons el diari britànic 'The Daily Mail', el recent pare es perdrà els pròxims partits amb el seu club per gaudir dels primers mesos de Yanay. El futbolista no tornarà al terreny de joc fins després de la primera setmana d'abril.

Edurne, per la seva banda, ha seguit amb la seva intensa agenda professional durant les últimes setmanes del seu embaràs, encara que això no li ha impedit encarregar-se de no deixar caps per lligar per quan arribés la seva filla. La cantant va acabar de rodar l'última temporada de 'Got Talent' fa uns mesos, i ara tindrà més marge per tornar a la feina, de manera que podrà gaudir de la seva petita a temps complet.

Encara que no ho farà sola quan marxi David de Gea novament. Tal com han anunciat des de 'Vanitatis', la seva mare estarà amb ella durant les primeres setmanes per ajudar-la en aquesta nova aventura que suposa la maternitat. Yanay és la primera neta, de manera que la felicitat i la il·lusió són les emocions que han omplert les cases de tots dos després de l'arribada de la petita.

Deu anys de felicitat

Edurne i David de Gea es van conèixer gràcies a uns amics que tenien en comú. Va ser en el 2010 quan van coincidir, per primer cop, en un estudi de gravació, on tots dos van acudir per gravar una nadala de la Fundació Aladina.

Tan sols uns mesos després, a l'estiu de l'any 2011, van oficialitzar que estaven junts, una notícia que va arribar amb un cop dur per a ells, ja que va ser aquell mateix any que el futbolista va fitxar pel Manchester United. Ell va fer les maletes i va viatjar fins al Regne Unit, però ella es va quedar a Espanya per complir amb els diferents compromisos professionals que tenia.

No obstant això, la distància no va suposar un problema per a ells. Edurne i David de Gea van continuar amb la seva relació entre vols i aeroports fins que, finalment, el 2018, la cantant va decidir mudar-se a Manchester per estar més a prop seu. Els avions han seguit sent alguna cosa constant en les seves vides, però la parella ha aconseguit consolidar la seva relació al Regne Unit i ho han demostrat amb l'arribada de Yanay.