L'actor català Àlex Casademunt, amb ulleres de sol i samarreta d'estiu

El text de l'esquela de l'enterrament d'Àlex Casademunt

La seva família i amics li van dedicar unes boniques paraules de comiat

No hi ha dubte que la notícia més tràgica i inesperada de la setmana ha estat la mort d'Àlex Casademunt en un accident de trànsit. El cantant i concursant de la primera edició d'Operación Triunfo' perdia la vida amb tan sols 39 anys el passat dimarts a la nit, després que el seu cotxe xoqués contra un autobús urbà a Mataró, ciutat barcelonina on residia.

Precisament en ella, va ser on familiars, amics i antics companys del concurs musical de TVE li van donar l'últim adeu al llarg d'aquest dijous. I les imatges que van deixar estan, sense dubte, marcades pel dolor de veure partir a un ésser estimat tan jove i de manera tan inesperada.

Van ser molts els que no van poder evitar trencar en un mar de llàgrimes. Entre ells, sens dubte a qui es va veure més compungida va ser la mare del cantant, Rosa, que en tot moment va estar acompanyada pels seus altres dos fills, Joan i Cristina. A més, ella va protagonitzar un dels moments més emotius quan es va fondre entre els braços de David Bustamante, en una abraçada ple de dolor i tristesa.

Però al costat del dolor, l'acte d'aquest dijous va estar presidit pel record a una persona que sens dubte es feia estimar. I és per això que la seva família no va dubtar a dedicar-los unes precioses paraules en l'esquela que es va repartir a totes les persones que van voler acomiadar-se d'ell.

El text de l'esquela d'Àlex Casademunt

En una de les seves pàgines es pot llegir com Àlex Casademunt González ens va deixar el passat 2 de març amb 39 anys. Però és en l'altra pàgina on es recull un breu poema en català de 12 versos en 4 paràgrafs, amb unes paraules molt emotives.

«Trobarem a faltar el teu somriure,

diu que ens deixes, te'n vas lluny d'aquí.

Però el record de la vall on vas a viure

no l'esborra la pols del camí.

El teu front duu la llum de l'albada.

Ja no el solquen ni dolors ni treballs

i el vestit amarat de rosada,

és vermell com el riu de la vall.

Quan arribis a dalt la carena

mira el riu i la vall que has deixat

i aquest cor que ara guarda la pena

tan amarga del teu comiat».

Esquela d'Álex Casademunt
Els seus éssers estimats li van dedicar unes boniques últimes paraules | GTRES

El comiat de Joan, el germà d'Àlex Casademunt

Però a més d'aquest emotiu text, un dels seus familiars, concretament el seu germà Joan, va voler fer ahir unes breus declaracions davant la premsa per acomiadar Àlex Casademunt. «L'Àlex estaria molt orgullós de veure això, estaria encantat de tota aquesta rebuda, és brutal, espectacular, no tenim preparats, estem encantats, en el moment més dur de les nostres vides», explicava el germà del cantant.

A més, seguia explicant com es troben: «En un moment tan delicat com aquest, estem absolutament destrossats, commocionats». Tot i que és cert que agraïa tot el suport rebut. «Estem molt contents perquè Espanya s'ha bolcat amb algú, amb un talent terrible, és part de mi, de nosaltres i de molta gent. És el moment més dur de la meva vida i de la nostra família, moltes gràcies per ser aquí», acabava dient abans de trencar a plorar.