David Bisbal amb Àlex Casademunt

David Bisbal i la lliçó que ha compartit després del funeral d'Àlex Casademunt

El cantant d'Almeria ho ha fet públic al seu compte personal de Twitter

Sense cap dubte, els últims dies estan sent especialment durs per a la família i amics de l'Àlex Casademunt. I és que el que va ser concursant d''Operación Triunfo' perdia la vida el passat dimarts en un accident de trànsit.

Inesperada i sorprenent, alhora que tràgica, va ser la seva mort, que ha deixat un gran dolor en els seus pares, en els seus germans, en la seva filla i en la seva parella. Però també en tots els seus companys i amics. Especialment entre els integrants de l'esmentat programa de televisió que, majoritàriament, van viatjar fins a Mataró per acudir al seu funeral.

Entre aquests s'hi trobava David Bisbal, qui ha rebut una lliçó després de rebre aquest dur cop. El cantant d'Almeria ha volgut compartir-la al seu compte personal de Twitter.

David Bisbal, trencat per la pèrdua del seu amic

El primer dels 'triunfitos' a pronunciar-se sobre la mort de Casademunt va ser, precisament, Bisbal. Aquest no va dubtar a publicar una publicació que deia així: «Aquesta matinada em vaig despertar per atendre, com moltes nits, la meva filla petita i he llegit la notícia, que m'ha gelat el cor. L'Àlex és un tio espectacular, dels que mai perden l'humor, no se'n pot anar tan aviat. No pot ser. No pot ser. No pot ser veritat».

Absolutament impactat va quedar el d'Almeria després de conèixer els fets. I és que, al costat de Casademunt i altres companys d''OT', havien format una família fa vint anys. Família que es manté, com va quedar demostrat, quan pràcticament tots els integrants van acudir al funeral. I entre ells hi havia David.

Va viatjar fins a Mataró per donar el condol als éssers estimats del seu amic i per acomiadar-lo, encara que sempre el portarà al cor. I precisament, viure aquest moment li ha fet treure una lliçó de tot plegat.

Sí, ha obtingut una lliçó de vida que no ha dubtat a compartir amb els seus seguidors a través del seu compte de Twitter. La mateixa diu així: «Bon dia a tots i gràcies per tot el suport. Visquem la vida amb amor i gaudint de cada cosa que ens fa feliços. Si hi ha alguna cosa que no ens fa somriure, aprofitem i aprenguem d'això per créixer i fer-nos més forts».

Els seus fans reaccionen a la piulada

Després que David Bisbal publiqués aquesta reflexió, molts són els seguidors que han donat suport aquesta lliçó. Ho han fet a través de missatges com aquests:

  • «Quina bonica reflexió! Penso el mateix. Al cap i a la fi, la vida és una lliçó i de nosaltres depèn viure-la amb amor i lluitar amb valentia o llençar la tovallola. La vida és tan efímera que hem d'aprendre a viure el present».
  • «Efectivament cal gaudir de cada petita cosa i saber treure d'aquestes coses dolentes que ens passen una lliçó de vida. Força a tots. A seguir lluitant sempre».

Altres reflexions dels companys d'Àlex Casademunt

No només David Bisbal ha tret una lliçó dels fets. Chenoa, que no va poder assistir al funeral, però que sí que va estar el dia anterior amb la família de l'Àlex, també ho ha fet. I no ha dubtat a compartir-la en el seu compte d'Instagram. En concret, ha penjat un concís i senzill missatge: «Tot em serveix, res no es perd. Tot es transforma».