Alba Lago, presentadora dels informatius a Telecinco

Alba Lago, la cara de Telecinco que surt amb un presentador de la competència

Els dos comparteixen professió i aficions

Telecinco compta amb algunes cares no tan conegudes que, encara que no apareixen en els programes d'èxit de la cadena com 'Sálvame' o 'El programa de Ana Rosa', són una part fonamental d'aquesta. No són altres que els periodistes dels seus informatius, que dia a dia ens expliquen què passa a Espanya i al món.

I encara que d'alguns d'ells sabem més coses de la seva vida darrere de les càmeres, com és el cas de Pedro Piqueras o David Cantero, no tant d'algunes de les seves companyes, com pot ser la presentadora dels informatius matinals, Alba Lago. Amb 35 anys s'ha convertit en una de les cares principals de les notícies de Telecinco, ja que, en les últimes setmanes, ha substitut a Isabel Jiménez en els informatius del migdia, mentre està passant els seus últims dies d'embaràs. I més endavant, potser com a nova companya de Pedro Piqueras a l'informatiu nocturn, segons recollia 'Bluper'.

Però potser una de les coses més desconegudes d'Alba Lago és que comparteix la seva vida amb un company de professió, encara que de la competència. I és que surt amb el també periodista Diego Losada, conegut per haver presentat 'España Directo' a La 1 o ser una de les cares de 'La mañana de la 1', i actualment en el '24 horas'.

Comparteixen gustos a més de professió

La veritat és que encara que són poques les imatges de la parella junta, sí que s'han deixat veure junts en algunes de les seves publicacions en xarxes socials. En elles mostren que, a més de compartir professió, comparteixen molts dels seus gustos com viatjar o la música. Alba Lago és la fan número 1 del grup que lidera el periodista, 'Durden'.

Però la seva passió viatgera es veu sobretot en les múltiples publicacions de viatges que comparteix la periodista de Telecinco al seu compte d'Instagram. França, Cambodja, Senegal, Sri Lanka són només algunes de les destinacions dels seus viatges.

I la veritat és que en aquests temps de pandèmia, Alba troba a faltar una de les seves passions. I és que, per això, en una de les seves últimes publicacions preguntava als seus seguidors: «Si poguessis triar un destí, a on aniries?».

Una gran admiració per la seva germana

Al costat de la seva faceta més viatgera, Alba Lago també mostra en les seves xarxes seva cara més compromesa. I això, sens dubte, té molt a veure amb la seva germana, que és un gran exemple a seguir per ella. Són moltes les publicacions en les quals es mostra orgullosa de la feina de la seva germana, María, membre i activista de la de l'ONG 'Health for Àfrica'.

No dubta a compartir la feina que fa està en el continent africà, ja que la periodista està tan implicada com la seva germana a intentar donar veu a les nombroses injustícies que hi ha arreu del planeta.

Amant de l'esport i la música

Però les publicacions a les xarxes socials de la jove periodista també ens deixen veure algunes de les seves altres facetes. I és que, com dèiem, és una gran apassionada de la música, per això són diverses les fotografies que ha penjat en algun festival.

A més, també és una gran aficionada a l'esport, ja que cal recordar que també va presentar la secció esportiva i va treballar a 'Marca TV'. Alguna vegada ha publicat alguna foto assistint a un partit de Rafa Nadal en el torneig de Madrid. I, per descomptat, malgrat les seves moltes hores de directe, sol compartir el temps que té per cuidar-se quan és a casa.