Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carmen Lomana asseguda en un sofà d'un jardí

Inesperat missatge de Carmen Lomana després de morir Mila Ximénez

L'empresària no guarda bons records de la tertuliana, encara que lamenta la seva pèrdua

La mort de Mila Ximénez ha provocat un tsunami de reaccions en els mitjans de comunicació i en les xarxes socials. Ningú ha quedat indiferent davant la mort d'un dels grans personatges televisius de l'univers 'Mediaset'. I és que Mila ha perdut la vida després d'una dura lluita contra un càncer de pulmó.

Fins i tot persones que no guarden un bon record de la tertuliana han dedicat unes paraules cap a la col·laboradora. Encara que durant els seus anys de vida protagonitzés molts enfrontaments públics.

Aquest és el cas de Carmen Lomana. Aquesta fins i tot han arribat a resoldre les seves desavinences amb Mila Ximénez davant la justícia.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

L'empresària ha patit en la seva mateixa pell les informacions i els comentaris desagradables de Mila Ximénez dins del seu polèmic paper en el món del cor. Una professió que li ha fet enfrontar-se a tota mena de personatges públics, inclosos els seus companys de 'Sálvame'.

Des de Lydia Lozano fins Isabel Pantoja, passant per Jaime Ostos, Pipi Estrada, Karmele Marchante i la pròpia Carmen Lomana, entre molts altres.

Carmen Lomana trenca el seu silenci després de la mort de la seva 'enemiga' Mila Ximénez

La mala relació entre Carmen Lomana i Mila Ximénez era coneguda de sobres en el món del cor. Potser per aquesta raó, l'empresària havia decidit mantenir-se al marge i no oferir cap declaració després de la defunció de la tertuliana.

Per una qüestió de respecte cap a la família i la memòria de la difunta, la seva intenció inicial era no manifestar-se al respecte. No obstant això, no li ha quedat més remei que oferir la seva opinió després de la pregunta realitzada per Cristina López Schlichting aquest passat dissabte.

Durant la seva intervenció en el 'Fin de Semana de COPE', l'estrella de l'espai va voler saber si la seva col·laboradora coneixia Mila Ximénez. Aliena a tota la polèmica que havien protagonitzat en el passat, la periodista no tenia intenció de posar a Carmen Lomana en un compromís. Però va ser una cosa que finalment va fer sense voler.

«Sí, sí, la vaig conèixer, però prefereixo no dir res. Amb mi va ser molt desagradable, fins al punt que vaig haver de posar-li una demanda. Si no tens una cosa bona de dir, millor calla», reconeixia la 'socialité' per mantenir la prudència.

El conflicte entre Mila Ximénez i Carmen Lomana que es va resoldre als jutjats

Cal recordar que l'any 2012 la tertuliana de Telecinco va ser condemnada a pagar 60.000 € a Carmen Lomana. L'empresària va interposar una demanda pels greus insults que va proferir l'andalusa a ella i a la seva família des del plató de 'Sálvame'.

Al·legant que es tractava d'un delicte que atemptava contra el seu dret a l'honor, Lomana va obtenir el suport dels tribunals. El mateix jutge va reconèixer que les paraules de Mila Ximénez eren «absolutament desproporcionades i guiades únicament per un inequívoc propòsit de denigrar. Fins al punt que alguns contertulians van fer gestos de reprovació dels insults i injúries que constantment s'emetien».

Així doncs, la seva escassa relació va estar plena de picabaralles i batalles judicials. Però, Carmen Lomana ha volgut deixar molt clar que no li guarda cap rancor a la tertuliana.

Encara que no pot oblidar el patiment que ha viscut per culpa seva, tampoc vol viure amb odi i amb rancor cap a una persona que ha mort tristament. I és que reconeix que sent la seva pèrdua i fins i tot aprofita per dedicar-li un inesperat afalac.

«Però puc dir que tenia un somriure molt bonic i quan reia se li il·luminava la cara. Sento molt que s'hagi anat, és clar. Jo la coneixia relativament poc, però no tinc cap rancúnia, tot i que em va fer patir molt», assenyalava sense voler entrar en més detalls.