Imatge de Mila Ximénez en una sessió de fotos per una revista

Les paraules de Mila Ximénez sobre Rocío Carrasco abans de morir

La col·laboradora era amiga de Rociíto, però va ser molt crítica amb ella

Mila Ximénez s'ha emportat amb si les respostes que tothom està buscant. La seva dilatada carrera professional la va situar en el centre d'innombrables polèmiques. Així que, té informació privilegiada sobre molts temes.

Tothom pensava que era molt amiga de Rocío Carrasco, ja que han posat juntes per als fotògrafs en alguna ocasió. I a més, la col·laboradora ha donat la cara per ella cada vegada que ha estat necessari.

No obstant això, la presència d'Antonio David al tanatori de la M-30 ha desencadenat infinitat de rumors. Ningú entén el motiu pel qual va tornar del seu exili, ja que aparentment no tenien massa relació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les teories que gestionen alguns mitjans no són certes. Flores i la sevillana es coneixien des de fa molt de temps i han treballat junts en diversos programes. Així mateix, van coincidir a 'Gran Hermano VIP' i la tertuliana va ser bastant generosa amb ell.

Allò els va unir per sempre, encara que el preu a pagar fos massa alt. Hi ha moltes possibilitats que Ximénez hagués d'allunyar-se de Rociíto perquè ella no tenia contacte amb ningú que tingués una bona relació amb el seu exmarit.

Tot i això, després de la trista mort, ha confessat que sentia molt la pèrdua de l'escriptora. D'altra banda, José Antonio Avilés, comentarista de 'Viva la vida', va assegurar que el pare de Rocío Flores va acudir a la vetlla per pur interès.

Segons explica, els va comentar als seus amics que era el moment perfecte per reaparèixer públicament. De fet, per primera vegada en molt de temps, Carmen Borrego ha donat suport al seu company. Així, garanteix que fa servir la mateixa informació i considera que no era el moment per alimentar l'huracà Carrasco.

Emma García, que estava present quan els seus tertulians donaven aquestes dades, ha mostrat el seu desacord. La presentadora considera que tothom tenia el mateix dret a donar-li l'últim adeu a la segona dona de Santana.

La mare d'Alba Santana donava suport a Rocío Flores

Les xarxes socials han recordat algunes declaracions de Mila. Seguint el seu discurs, no estava d'acord amb el fet que els pares fessin servir els seus fills en la premsa del cor.

L'exgendre de la Jurado ha comès aquest atreviment en diverses ocasions, així que no seria d'estranyar que estigués descontenta amb aquesta actitud. No obstant això, l'afectat insinua que la sevillana li va enviar un missatge de suport bastant emotiu.

Ximénez va donar la seva opinió sobre el tema abans que ningú. El setembre de 2020 Carmen Borrego va vendre una exclusiva on criticava durament Rocío Carrasco. En aquesta va considerar que l'hereva de 'la més gran' no estava comportant-se bé, ja que no hauria d'haver permès dit desvergonyiment.

En aquell temps tenia certa amistat amb ella, encara que allò no va ser suficient per guardar silenci. «Sé que no ens tornarem a parlar, així que et diré que jo, com a mare, em sentiria com una merda veient com estan apallissant als meus fills».

Aquestes paraules van marcar un abans i un després en la relació que la col·laboradora tenia amb la protagonista de la docu-sèrie 'Explicar la verdad para seguir viva'. «Tots mereixem un perdó, una oportunitat, ens hem equivocat... Has deixat la teva filla als peus dels cavalls», va declarar la tertuliana.

Queda clar que donava suport fidelment a la neta de la cantant. Per aquest motiu, la jove no va poder evitar emocionar-se quan es va assabentar de la seva mort.

La mare d'Alba Santana va dedicar la seva última etapa a recuperar-se. I és probable que no invertís cap esforç a tenir una opinió sobre el polèmic documental.

Potser hauria canviat de postura, però de moment només hi ha una cosa clara: tant Carrasco com el pare dels seus fills han sentit la pèrdua. És l'única cosa en què han estat d'acord des que es van divorciar.