Makoke en una imatge d'arxiu

Un altre fracàs amorós de Makoke: La resposta del seu ex calla a María Patiño

L'exparella de Makoke ha estat convidat a 'Socialité' i ha volgut aclarir que ja no mantenen una relació sentimental

Fa un mes es va donar a conèixer que Makoke, l'exparella de Kiko Matamoros, havia trobat l'amor. En concret, Luis Martínez, un empresari farmacèutic de 49 anys, ha estat el responsable de tornar-li la felicitat.

No obstant això, després de gaudir d'unes vacances a Egipte i a Mallorca, sembla que han decidit posar punt final a la relació. És més, Luis Martínez ha estat l'encarregat de confirmar la ruptura en exclusiva a 'Socialité', programa que presenta María Patiño.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Es confirma el nou fracàs amorós de l'exdona de Matamoros

Makoke semblava molt feliç amb la seva nova parella. És més, se'ls va poder fotografiar recentment en un iot amb els seus amics. No obstant això, l'amor i la passió els ha durat molt poc.

Aquest diumenge, 27 de juny, Luis ha estat convidat a 'Socialité' i ha confirmat que ja no estan junts. Ha estat molt clar al respecte quan ha negat ser el nuvi de Makoke: "No, no, ja no".

A més, ha afegit: "Som amics, nuvis no". Però María Patiño ha volgut saber si continuen tenen una relació amb 'dret a frec'. Davant d'això, ha respost contundentment: "Makoke és amiga meva i hem tingut una relació amb dret a frec, però ara ja res de res".

Les relacions de Makoke

Kiko Matamoros ha estat fins al moment l'home més important en la vida de Makoke. Van estar junts vint anys, van casar-se i tenen una filla en comú: Anita.

Des de la seva separació, l'agost de 2018, la col·laboradora de 'Viva la vida' no ha aconseguit tenir una relació duradora. És cert que no li han faltat romanços, però cap ha arribat a consolidar-se.

Kiko Matamoros i Makoke en un acte promocional
Des que va separar-se de Kiko Matamoros, Makoke no ha tornat a consolidar una relació | GTRES

Després del seu pas per 'GH VIP', va iniciar un festeig amb el seu company Tony Spina. Amb ell va estar sortint uns mesos, però finalment van trencar. Potser va influir la diferència d'edat i que, a més, ell volia tenir fills, però ella no.

És cert que més tard van intentar donar-se una segona oportunitat, però no va funcionar. Un temps després es va fer pública una altra relació sentimental de Makoke. El responsable de conquistar el seu cor va ser Javier Berrio, un patró de vaixell de Pamplona.

Tot i reconèixer que era molt feliç, sis mesos després van trencar la relació. Makoke no va dubtar a explicar la ruptura a 'Viva la vida', on va lamentar que ja no hi havia màgia.

Després d'aquest nou fracàs, va trobar a Luis, però el seu cor torna a estar lliure. Davant aquests fracassos, la col·laboradora ha optat per centrar-se a gaudir dels petits plaers de la vida. Està centrada en el seu treball en televisió, en els seus fills i, sobretot, en el seu net.