Mila Ximénez i su hija Alba Santana

La reacció de Manolo Santana a la mort de la seva exdona Mila Ximénez

L'extennista és conscient que la mare de la seva filla Alba ha mort

La mort de Mila Ximénez passarà a la història de la premsa rosa. Desenes de mitjans de comunicació s'han fet ressò de la notícia i els espectadors estan completament consternats.

El trist succés ha donat la volta al país. Una de les revistes més importants del món de cor, 'Lecturas', va treure a la venda una edició especial on explicava com havien sorgit els fets.

Tots els focus estaven posats en la família de la col·laboradora. La seva actitud és impecable, ja que sempre han atès els reporters amb molta educació.

No obstant això, els periodistes més espavilats no van passar per alt un detall. Manolo Santana, el seu exmarit, no estava a la diana de la situació.

Segons ha sortit publicat, l'entorn de l'extennista no el volia fer partícip pel seu delicat estat de salut. Les últimes imatges d'ell que s'han publicat són bastant alarmants.

El pare d'Alba necessita ajuda per a caminar i han d'estar pendent d'ell en tot moment. Per aquest motiu, ningú s'havia atrevit a comunicar-li que la tertuliana havia marxat per sempre.

Fa un temps, Mila va fer unes declaracions bastant polèmiques. Va assegurar que no sentia pena per la seva exparella, perquè per culpa d'ell ho va passar molt malament.

El públic no va entendre aquesta reacció, així que els defensors de la sevillana no van tenir més remei que donar explicacions. Pel que sembla, el matrimoni de Ximénez i Santana va ser bastant traumàtic.

Hi va haver infidelitats per part dels dos i la separació va ser massa tempestuosa. L'escriptora va renunciar a rebre una pensió compensatòria, així que la seva vida social va fer un gir de 180 graus.

Mila va travessar una crisi econòmica que va destrossar la seva felicitat, i no va rebre cap tipus d'ajuda de qui va ser el seu gran amor. Quan van sortir a la llum aquests detalls, tothom va entendre perquè no estava afectada pel mal estat de salut de Manolo.

Una reacció sorprenent

Des que es va confirmar la mort de la periodista, infinitat de cares conegudes han mostrat el seu condol en públic. Ágatha Ruiz de la Prada, Eugenia Martínez de Irujo o Pablo Alborán, entre d'altres.

El periodista Saül Ortiz assegura que Manolo Santana es va assabentar de la notícia al mateix temps que ho va fer la resta de la crònica social. És cert que els seus familiars el van voler mantenir al marge, però alguns mitjans no ho van fer possible.

Hi va haver qui es va posar en contacte amb ell per informar-lo del succés. Tot i que la de Mía i Manolo va ser molt tempestuosa, tots dos tenen alguna cosa que els unirà fins a l'eternitat: una filla, Alba.

Segons informa el diari 'ABC', l'extennista no ha donat resposta a cap dels missatges que ha rebut. No obstant això, tampoc ha bloquejat als usuaris que han intentat parlar amb ell.

Aquesta reacció és força sorprenent, encara que existeix la possibilitat que no tingui ànim de fer cap moviment. El programa 'Sálvame' va assegurar que la seva voluntat estava en mans de Clàudia, la seva última parella.

La colombiana va patir una campanya de desprestigi terrible. La van acusar d'aprofitar-se de l'estrella esportiva per quedar-se amb els seus diners.

No obstant això, el temps ha demostrat que les seves intencions són sinceres. Tots dos semblen estar molt enamorats i no hi ha hagut cap rumor que els hagi pogut separar.

També seria interessant saber què pensa Claudia sobre la mort de Ximénez. Recordem que l'enemistat entre ella i la sevillana va ocupar moltes hores a la televisió i ningú va aconseguir que es reconciliessin.

És molt curiós que la família de Santana sí que hagi estat pendent de la col·laboradora. Alba té molt bona relació amb els seus germans, que no l'han deixat sola en aquests moments tan durs.