Kiko Matamoros i Marta López. Discover 2020

Kiko Matamoros reapareix després de retocar-se i les xarxes al·lucinen amb el resultat

El tertulià televisiu no va poder acudir a la vetlla de la seva amiga Mila Ximénez per l'operació

Kiko Matamoros ha tornat a passar per quiròfan. El col·laborador televisiu s'ha sotmès a una nova operació estètica. La seva parella, Marta López Álamo, li ha fet d'infermera aquests últims dies.

S'ha tornat a operar

El tertulià de Telecinco va ser intervingut fa uns dies per a retocar-se la zona abdominal i alguna que una altra coseta més. El pare de Laura Matamoros ha reaparegut a les xarxes socials, on ha publicat fotos amb la seva parella per a mostrar els avanços de la recuperació. La influencer l'està mimant molt i s'encarrega de cuidar-lo fins que estigui totalment recuperat.

Kiko Matamoros ha tornat a Instagram per a agrair els centenars de missatges que ha rebut. «Tot bé, amics. M'estic recuperant en les millors mans. Gràcies per tanta atenció i afecte a tots i totes», ha escrit.

El missatge ha tranquil·litzat moltíssim els seus seguidors. En la instantània que ha publicat, Matamoros apareix més tranquil i amb un somriure a la cara. No obstant això, també ha despertat el mal geni dels seus detractors.

«Aquest home no s'adona que no el coneix ni sa mare amb tants retocs! A mi, sincerament, me la porta fluixa, però de veritat, fa mal a la vista, és com un robot! Sense expressió està com congelat!» ha comentat un usuari.

«No sembla humà... Uff, quina pena aquesta lluita per la joventut quan podria ser un senyor encara jove i de molt bon veure sense haver de recórrer a això, que ja no té ni el color de la pell d'un humà, i l'expressió és la mateixa d'aquests nous robots humanoides... sense ànima», ha escrit un altre instagramer.

«Tio, modera't una mica amb les operacions, que ja n'han sigut moltes en un període molt curt...», li ha recomanat encaridament un altre usuari.

Està clar que la nova imatge de Kiko Matamoros no ha agradat a tothom. No obstant això, alguns dels seus companys i amics han volgut mostrar-li afecte i desitjar-li que es recuperi aviat a través de les xarxes.

Pipi Estrada i Miguel Abellán són només algunes de les cares conegudes que han enviat ànims al tertulià. Volen que es recuperi aviat i pugui tornar a la seva vida habitual.

[Instagram] CQl9ZqFgc-P [/ instagram]

La seva parella, Marta, la millor medicina en aquests dies tan complicats

La seva nòvia també ha comentat la imatge amb un «T'adoro» i una emoticona d'un cor vermell. Ella és qui cuida Kiko després de l'operació, que requereix nombrosos dies de repòs i cures per a recuperar-se totalment.

Entre les cures del postoperatori hi ha massatges limfàtics i una faixa que ha de dur posada les 24 hores del dia. Marta està al comandament de les cures de Kiko. Està clar que amb ella al costat tampoc li faltarà afecte aquests dies tan durs.

«He estat desconnectada aquests dies. Ell ha estat atabalat per l'operació i per Mila, a qui estimava moltíssim. Està malament, també, perquè no va poder anar al tanatori. Sagnava per tot arreu, no podia. De fet, es va replantejar anar-hi», confessava la model a les xarxes.

Aquesta setmana, la mort de Mila Ximénez deixava un gran buit al cor de les persones que li eren més properes. Per a Kiko Matamoros ha estat un cop molt dur, i això se li ha ajuntat amb l'operació.

Afortunadament, tot apunta que el col·laborador de Telecinco està una mica millor, tant físicament com anímicament. Segur que torna a 'Sálvame' més aviat del que ens pensem, presumint de nova figura i amb algun altre retoc en ment.