Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes

L'infern d'Antonio David: «M'han comparat amb José Bretón i Tomás Gimeno»

L'exmarit de Rocío Carrasco ha concedit una entrevista que feia mesos que s'esperava, i que aporta un altre punt de vista a la història. En ella, ha estat clar i crític, i ha assegurat que el remor entorn el documental ha estat un parany

Antonio David Flores ha trencat el seu silenci, i ho ha fet amb la magnanimitat d'unes declaracions que no deixaran a ningú indiferent. L'ex-guàrdia civil prometia explicar la seva pròpia versió, però ha anat un pas més enllà, i ha relatat de primera mà tal com ha viscut aquests mesos l'assetjament mediàtic cap a ell i la seva família.

Ha estat a Youtube, al canal de CadenaJuanjoVlog i davant més de setanta mil espectadors. Uns espectadors que no han dubtat a mostrar-li tot el seu suport i afecte en l'etapa més complicada de la seva vida.

Antonio David ha ofert detalls que fins al moment es desconeixien sobre com es va gestar el documental. En paral·lel, ha donat a entendre que Carrasco i el seu marit han sabut jugar les cartes a favor seu per treure partit del documental.

«Tinc constància que Rocío Carrasco i Fidel Albiac tenien demandats a directius i gent de La Fàbrica de la Tele», ha començat. I ha etzibat: «T'adones que utilitzen la justícia com un negoci, ja que l'han utilitzat per emmordassar. Han utilitzat aquestes demandes per amenaçar-los, pactar i fer un negoci milionari amb ells».

«El dany que he patit és irreparable»

Per a Antonio David, «s'ha perpetrat una venjança personal». Ha assenyalat que La Fàbrica de la Tele i Sálvame s'han convertit en un jutjat ple de fiscals i jutges.«S'han sobrepassat totes les línies, però han provocat l'efecte contrari. Si han volgut imposar una única versió, la gent a casa se n'ha adonat», afirmava.

A més, Flores ha volgut deixar molt clar que mai tornarà a treballar per a la productora que li ha destruït la vida. «El dany que se m'ha fet és irreparable», assegura. «Han provocat en la societat un odi cap a mi i cap a la meva família, que jo he patit personalment. Han convertit una persona que ni tan sols ha estat jutjada en culpable».

«No sóc un maltractador. Mai he maltractat a una dona. Com se'm pot comparar amb un assassí com José Bretón o Tomás Gimeno?», ha lamentat retòricament. «L'únic que fet és fer costat als meus fills, donar-los afecte. Mai els faria mal».

L'ex de Rocío Carrasco assegura que mai havia imaginat un tracte tan denigrant, i menys per part de Sálvame. A banda, recorda el bon tracte que havia rebut els cops que havia trepitjat el plató del programa. «El tractament que jo rebia a plató, hi havia moments que em cridava l'atenció i em sorprenia», explica. «Són molts anys i coneixes a la gent, però quan sortíem a publicitat em tractaven genial. Sempre m'han respectat».

«No he vist que a ningú se li hagi acomiadat i humiliat públicament d'aquesta manera»

«¿Arribar a sospitar que fa un any que hi ha un documental i que tot s'acabaria convertint en un parany? Mai», assegura el famós tot carregant contra el programa. I no només això, sinó que ha detallat com es va dur a terme el seu acomiadament. Tot a la seva ombra i de manera bruta.

«M'assabento cinc minuts abans que m'anaven a acomiadar aquell mateix dia. Em fan arribar l'escaleta, i fins i tot tenia el bitllet de Màlaga a Madrid per anar a treballar», ha explicat. «Em comencen a donar llargues, i em quedo a l'espera de si em truquen. Tot d'una, m'assabento per televisió que he estat acomiadat», tanca, fent palesa la injustícia de la situació.

«No he vist mai que s'hagi acomiadat i s'hagi humiliat públicament ningú d'aquesta manera», ha rematat. «Han arribat a vendre que tinc la capacitat de manipular a set jutges, inclòs a un especialista en maltractament de gènere», diu.

També recalca que la productora ha arribat a qüestionar fins i tot la professionalitat dels jutges. «Ells en el programa han presumit de tenir tres-cents folis on s'explica la veritat d'una dona maltractada. Aquests tres-cents folis jo també els tinc i han estat estudiats durant tres anys per jutges», apunta.

Antonio David sosté que els documents mostrats a la docusèrie han estat manipulats

En aquest sentit, Antonio David explica que tots els jutges han vist aquests documents, que han estat utilitzats per dir «a aquest home no podem portar-lo a judici»,«aquest home no és culpable», etcètera, ha recalcat Flors. Flores recorda que els documents són oficials i privats, i reclama que es mantinguin íntegres. «Han estat manipulats i esbiaixats», critica.

Un clar mastegot en referència a la documentació que Rocío Carrasco ha emprat per corroborar el seu testimoni. Uns documents que no té cap problema a mostrar quan calgui i sigui necessari. «Arribat el moment mostraria la documentació, però ja no per mi. És clar que ensenyaria al públic aquests documents, però perquè es veiés informació rellevant, que no s'ha mostrat i que potser aclareix moltes coses», ha sentenciat el famós.

D'aquesta manera, el marit d'Olga Moreno tan sols es fa una pregunta. «Si el documental portava mesos gravat, i té accés a aquesta informació ... Per què no m'acomiaden de manera fulminant? Em porten com un xai a l'escorxador, per donar curs a l'espectacle». «Començo a pensar que portar-me a GH Vip forma part d'un pla, que tot estava organitzat. Els noms hi són, feia temps que es gestava, però no ho vèiem. Ara tot cobra sentit. Està guionitzat», ha tancat.