Mila Ximénez, agafada de la mà del seu germà Manolo a la boda de Belén Esteban i Miguel Marcos

Un familiar de Mila Ximénez: «Volem tancar ja aquest capítol, ha estat molt dur»

El germà de la col·laboradora ha estat molt educat amb els mitjans de comunicació i, a més, fa tot el possible per ajudar a la seva neboda Alba Santana

La mort de Mila Ximénez ha deixat sense alè als seus seguidors. Tot i que el seu estat de salut era alarmant, tothom tenia moltes esperances en el fet que guanyés aquesta lluita.El comportament de la família Ximénez ha estat exemplar. Malgrat estar desolats, han atès als mitjans de comunicació per informar sobre l'estat de la col·laboradora.


Alba Santana, única filla de la col·laboradora, va parlar amb un equip de periodistes poc després de patir la pèrdua. Segons va explicar, estava molt orgullosa de la seva mare, ja que ha demostrat ser una guerrera fins a l'últim moment.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Alba va entrar per telèfon en l'homenatge de 'Sálvame' a Mila. Va donar les gràcies per la forma en què estaven tractant el tema i es va comprometre a no trencar el vincle amb el programa.

Sempre ha estat una persona molt discreta. Mai s'ha aprofitat de la fama dels seus pares i, de fet va marxar a viure a l'estranger amb divuit anys.

No obstant això, va prometre que participaria en alguns esdeveniments relacionats amb la seva mare per honrar la seva memòria. Jorge Javier té molta relació amb ella, ja que era íntim amic de Mila.

El presentador està molt dolgut perquè pensa que perdrà el contacte amb la família de la seva companya. Manolo, el germà de Ximénez, anava molt a Telecinco per acompanyar a la col·laboradora. 

Aquest senyor s'ha guanyat l'afecte de tot l'equip i també del públic. Tothom està desitjant escoltar-lo, així que un grup de reporters no han parat fins a aconseguir parlar amb ell.

La revista 'Lecturas' recull aquestes declaracions exclusives. També parla de Conchi i Encarna, les altres germanes de la tertuliana, que prefereixen estar en segona línia.

L'exdona del tenista els va prometre fer un viatge per celebrar la vida. Lamentablement ella no podrà anar-hi, però la seva família farà tot el possible per complir el seu desig.

Manolo se sent molt orgullós de la seva germana

Alba Santana ha comptat amb el suport dels seus tiets en tot moment. Ara que les cendres de la col·laboradora ja es troben on ella volia, la seva família continuarà amb la seva vida. Uns periodistes han parlat amb Manolo i, segons ha explicat, estan desitjant passar pàgina.

"Tot el que havíem de dir ja s'ha dit. Volem tancar ja aquest capítol, ha estat molt llarg i molt dur", manifesta Manolo. "Hem de recuperar les nostres vides", conclou.

L'educació amb la qual es dirigeix a la premsa és admirable. "No ens molesteu, però no hi ha res més a dir. Sempre hem estat molt orgullosos de Mila, marxem a casa a descansar, que ens fa falta", assegura.

Els espectadors de 'Sálvame' tenen molt clar que el programa no tornarà a ser el mateix sense Mila Ximénez

La família de la col·laboradora està molt emocionada per totes les mostres d'afecte que està rebent. És més, Mila va guanyar-se molts detractors, però tots han reconegut que era una gran professional.

'Sálvame' està registrant unes grans dades d'audiència parlant de la seva mort. Programes, revistes i espais radiofònics s'estan esforçant al màxim per satisfer el desig del públic. Tothom vol saber com era la vida de Mila Ximénez.