Imatge de Tom i Melyssa, exconcursants de 'La Isla de las tentaciones'

Forta bronca entre Sandra Pica i Nela, la mare de Melyssa: «Calla»

L'enfrontament ha tingut lloc en el 'Deluxe' d'aquest cap de setmana després que Nela s'hagi abraçat amb Tom Brusse

'Superviventes' està arribant a la seva recta final i la tensió va en augment, tant dins el 'reality' com en els platós. Sandra Pica, exparella de Tom Brusse, i Nela, mare de Melyssa, han protagonitzat un enfrontament en el 'Sábado Deluxe'.

La discussió s'ha iniciat arran de les declaracions que va fer Nela quan va visitar l'illa. Tothom considera que ha estat Sandra Pica qui ha donat informació de fora, però ella ha volgut assenyalar directament a la mare de Melyssa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'exparella de Tom i la mare de Melyssa protagonitzen un enfrontament

Brusse i Melyssa van ser parella, però van trencar quan ell li va ser infidel amb Sandra Pica a 'La isla de las tentaciones'. És per això que Sandra i Melyssa han discutit en més d'una ocasió a 'Supervivientes'.

En el 'Deluxe' d'aquest dissabte, Nela ha intentat justificar que la seva filla hagi carregat contra Tom, ja que "hi ha confiança i han sigut parella". En aquest punt, Sandra ha intervingut per dir que "sempre deixa anar coses, tampoc és la primera vegada".

Amb tot això, Nela s'ha enfadat i ha manifestat: "Calla que estic parlant jo. Respecta, que jo mai t'he faltat al respecte".

Davant aquestes paraules, Sandra Pica no s'ha tallat ni un pèl i ha assegurat que "jo he dit el que penso de tu". Però Nela també ha contestat: "Tu vas parlar de mi quan jo mai he parlat de tu així que...".

Intercanvi d'acusacions entre les defensores dels concursants de 'Superviventes'

L'enfrontament entre Nela i Sandra Pica ha estat molt tens i, fins i tot, s'han acusat de ser 'talps' de 'Superviventes'. Nela s'ha dirigit a Sandra Pica per dir-li que "no pots anar dient que jo he parlat a l'illa perquè la bocamolla has estat tu".

L'exparella de Brusse, que ha estat acusada directament pel programa de ser la responsable de les filtracions, ha demanat: "Tens alguna prova?". I la mare de Melyssa ha preguntat: "I tu tens alguna prova de mi?".

Sandra, amb actitud 'xulesca', ha contestat: "Sí, el canvi de la teva filla amb Tom. Ha passat de «Et nominaré cada setmana» a «Et menjo el cul»".

La mare de la concursant ha volgut explicar-se. "He arribat allà i m'han posat a Tom davant sense demanar-ho. Quan l'he vist, i tenint present que és una persona a qui he estimat molt, m'ha sortit del cor abraçar-lo i perdonar-lo. L'estimo i m'he adonat que segueixo volent a Tom", ha assegurat.

D'aquesta manera, ha afirmat que la seva filla ha canviat d'actitud perquè ha vist com s'han abraçat. No obstant això, Nela ha volgut fer-li una pregunta a Sandra Pica: "A tu et molesta que es portin bé?". La resposta ha estat contundent: "A mi no em molesta".