Pablo Alborán

Pablo Alborán, incòmode en ser preguntat per Mila Ximénez: «Prefereixo no parlar»

El cantant malagueny tenia una molt bona amistat amb la col·laboradora i assegura que està molt commocionat

Poques persones sabien que Mila Ximénez mantenia una estreta relació d'amistat amb Pablo Alborán. La periodista admirava professionalment al malagueny, i amb el temps es van adorar mútuament. De fet, van compartir grans moments fora dels platós.

Uns dies després de la mort de la col·laboradora, Alborán ha volgut retre-li homenatge a través de les xarxes socials. El cantant ha compartit una imatge en blanc i negre en què li fa un petó.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Molt emocionat, el cantant li ha enviat un missatge d'afecte: "Doncs, què vols que et digui? Molt dolor, molta pena... La família està en el meu pensament". A més, ha assegurat que "tots els que estimàvem a Mila, la trobarem a faltar".

Amb dolor i tristesa per la pèrdua d'una amiga, ha reconegut que prefereix "no parlar. Crec que cal respectar a Mila".

Després de la seva mort té clar que "cal viure i somriure, que és el que ella volia que féssim". Seguint l'exemple de la col·laboradora, en tot moment ha intentat enviar missatges d'optimisme.

Pablo Alborán es quedarà amb els moments que va compartir amb la periodista. "Teníem una gran amistat i ens teníem molt d'afecte, la veritat", reconeix. Poca gent tenia constància d'aquesta relació que ha revelat el cantant.

Molt afectat per la pèrdua de Mila Ximénez, ha manifestat que no té intenció de tornar a parlar més del tema i que ara toca "viure la vida, que són dos dies". A més, ha animat a la gent a "cuidar-se", i més en aquests moments en què "ens deixaran treure la mascareta".

Diversos famosos han traslladat el seu condol a la família de la col·laboradora de Telecinco. Entre ells, no han pogut faltar els seus companys de programa. 

El dia de la seva mort, tot i que Telecinco va suprimir el programa per retransmetre la prèvia del partit d'Espanya, van optar per homenatjar-la. 

Els col·laboradors de 'Sálvame' es van mostrar emocionats i desolats. Tothom s'esperava la mort de Mila, però ningú la desitjava. Durant tots aquests dies, els familiars més directes de Mila han rebut una gran quantitat de missatges, tant de famosos com d'anònims.

El cantant, nou ambaixador d'Unicef

La setmana ha estat força agredolç per a l'intèrpret malagueny. A més de la mort de Mila Ximénez, s'ha donat a conèixer el seu nomenament com a ambaixador d'Unicef. 

Explica que es tracta d'"un repte en el qual espero estar a l'altura". De fet, admet que ha estat molt nerviós "perquè he vist la tasca que han fet aquests anys i m'agradaria estar a l'altura".Pablo Alborán espera que en la seva nova etapa "puguem fer grans coses junts. I units per la música".

Agraït per l'oportunitat, assegura que farà tot el possible per ser útil dins d'Unicef. Sobretot per ajudar els "nens, nenes i adolescents". La xarxa de l'organització s'estén per més de 190 països.