Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alba Santana amb la seva mare Mila Ximénez

Alba Santana, sobre Mila: «Li ho vaig veure en els seus ulls en els últims moments»

La filla de la col·laboradora de 'Sálvame' confessa el dur que va ser veure malalta a la seva mare

Alba Santana no es va desenganxar de la televisió aquest dijous. I és que va veure l'homenatge que 'Sálvame' li va retre a la seva mare, Mila Ximénez. Fins i tot no va dubtar a trucar al programa per agrair el que havia fet la productora.

Al voltant de les set de la tarda, la filla de la tertuliana de 'Sálvame' entrava en directe per via telefònica per donar-li les gràcies a Jorge Javier per aquest homenatge. La jove estava aclaparada per l'afecte que estaven demostrant els que havien estat els seus companys de treball durant 12 anys.

'Mediaset' era la seva segona família. I ahir es va veure reflectit en les cinc hores que 'La Fábrica de la Tele' va dedicar a Mila. Alba va començar el seu emotiu 'speech' després de la salutació de Jorge Javier: «Alba, tu diràs».

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

«Disculpeu-me si em tremola la veu. Però he trobat una mica de forces, perquè la meva mare crec que li agradaria que us donés les gràcies pel dia d'avui», va començar.

«Per tants anys, per tant afecte, la quantitat de gent que va venir a fer-me una abraçada, un petó, una espatlla per plorar. Volia dir-vos que sento que d'alguna manera l'hem compartit», va confessar.

La punyent trucada de la filla de Mila Ximénez a 'Sálvame'

«A partir d'aquest punt això ens uneix, però sé que sigui on sigui la portarem al nostre cor. No només les persones que esteu en plató, els que esteu darrere... De veritat que la sento amb mi i gràcies de tot cor», ha continuat Alba, mentre que Jorge Javier trencava a plorar.

Per la seva banda, el presentador català no ha estat menys afectuós amb la jove: «Ets molt generosa per dir que l'hem compartit. Tenia una passió per tu i crec que tenia una tranquil·litat en l'aspecte de veure't feliç i la feia molt feliç».

Alba ha estat la gran debilitat de Mila Ximénez. «Tota la meva vida, allà on he anat, la gent em parava i em deia: 'Com t'estima la teva mare, com parla de tu la teva mare, sempre et té a la boca'. I això és una cosa que m'enorgulleix tant», ha confessat.

«És una cosa que m'asseguraré que segueixi sent així tota la vida, l'orgull que tenia cap a mi i que segueixi estant orgullosa sempre de mi. I la gent em deia el feliç que li feien els viatges a Amsterdam, gaudint dels seus nets. La felicitat que m'ha donat de poder donar-li això fins a l'últim moment», ha dit.

«Per la seva malaltia, no m'agradava veure-la amb por i la vaig veure amb por»

A més, la filla de la periodista i escriptora va revelar que la seva mare va marxar en calma. «La tranquil·litat de saber que ella se'n va, però que jo estic acurada, estic bé. Aquesta és la pau que jo vaig veure en els seus ulls en els últims moments», ha explicat embargada per l'emoció.

«Sí que és veritat que, per la seva malaltia, no m'agradava veure-la amb por i la vaig veure amb por. Molts viatges als quals vaig venir i m'anava molt malament a casa, tots els vols en què he plorat. En el vol a Amsterdam les hostesses s'espantaven», relatava.

«Però ara no, perquè la mort la va afrontar amb molta pau i amb moltes ganes de veure el que venia ara. Això és el que va transmetre a tots els que la vam voler. I se'n va anar tranquil·la, en pau», ha conclòs el seu punyent testimoni, que ha deixat sense paraules a la majoria dels col·laboradors presents.