Pablo Motos a 'El Hormiguero'

'El Hormiguero' anuncia una cosa inèdita després de 15 anys: passarà aquest dijous

Un convidat misteriós acudirà al programa

Pablo Motos ha deixat sense paraules els seguidors de 'El Hormiguero'. Per primera vegada en 15 anys d'història, el programa d'Antena 3 ha volgut mantenir en l'anonimat un dels seus pròxims convidats.

Es tracta d'una decisió que ha desconcertat els espectadors, ja que trenca amb la dinàmica general del programa.

Des que 'El Hormiguero' es va començar a emetre fa 15 anys, Pablo Motos ha seguit la tradició d'acomiadar l'últim programa de la setmana anunciant els convidats de les següents entregues. Una estratègia que Antena 3 ha emprat per a enganxar l'audiència i fer ostentació del seu calendari ben programat.

No obstant això, al programa que es va emetre aquest dijous, 24 de juny, el presentador valencià es va veure obligat a fer un canvi històric en el programa.

Com és habitual, va anunciar els noms dels famosos que acudirien a plató dilluns, dimarts i dimecres. Però es va negar a revelar la identitat del convidat d'aquest dijous, 1 de juliol.

Una cosa mai vista en 15 anys: Pablo Motos no revela el nom del convidat de dijous

Per arrencar la setmana, avui, 28 de juny, Pablo Motos i les seves formigues rebran l'actor Antonio Dechent. Aquest visitarà el plató per a presentar la seva nova pel·lícula, 'Hombre muerto no sabe vivir', un thriller que s'estrena al cinema aquest divendres, 2 de juliol.

Demà, seran Lolita i la seva filla, Elena Furiase, les encarregades de portar l'art i el talent al programa d'Antena 3. Presentaran un projecte molt especial anomenat 'Madres e hijas'. Un audiollibre on han participat grans autores com Rosa Chacel, Almudena Grandes o Ana María Matute narrant textos inèdits sobre la maternitat.

Dimecres, Lola Índigo acudirà al plató per a presentar el seu nou disc, 'La Niña', que surt a la venda aquest divendres i compta amb col·laboracions d'artistes de la talla de Khea o Mala Rodríguez.

I fins aquí és tot el que sabem. «I dijous no ho puc dir, és un convidat sorpresa. Ho sento, és la primera vegada en 15 anys que he de fer això per una sorpresa que no puc dir», deia el presentador davant les queixes del públic.

Fins i tot les formigues Trancas i Barrancas van manifestar preocupació per no saber què passarà al programa d'aquest dijous. «Però Pablo, ens ho hauràs de dir a nosaltres, si més no, que haurem de preparar les nostres coses», deien fent referència als seus tradicionals reptes.

Qui és el convidat misteriós de 'El Hormiguero' d'aquest dijous?

Si s'ha de jutjar per l'actitud de Pablo Motos, no es tracta d'una incògnita per a enganxar l'audiència, sinó d'una resposta que no pot donar per raons alienes al programa. Una sorpresa que, segons han anunciat, serà molt especial.

Després d'aquest moment tan insòlit, els fans del programa no han trigat a començar a especular. Són molts els noms que ja s'han posat sobre la taula a les xarxes socials, entre ells el de Sergio Ramos. Tot i que només un ha aconseguit centrar tota l'atenció.

Es tracta del concursant de 'Pasapalabra', Pablo Díaz, que podria guanyar el pot aquesta mateixa setmana i celebrar-ho amb una invitació al programa de Pablo Motos.

Tot i portar més d'una dècada assentat a la televisió, el format d'entrevistes segueix sorprenent els seus seguidors. Els mateixos que fan que cada nit superi la franja dels 2,5 milions d'espectadors i ara esperen el dijous amb ànsies per a conèixer la identitat del convidat misteriós'El Hormiguero' anuncia una cosa inèdita després de 15 anys: passarà aquest dijousv.