Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

Antonio David Flores concedeix la seva primera entrevista: «Ha estat terrorisme»

Antonio David Flores ha trencat el seu silenci i s'ha deixat entrevistar a YouTube per assegurar que no és un maltractador

Antonio David Flores està vivint uns mesos molt complicats per la sèrie documental de la seva exparella. Rocío Carrasco l'ha acusat de maltractaments i de violència vicaria.


El punyent testimoni de Rocío, després de vint anys en silenci, ha commocionat el país. És més, s'ha guanyat el suport del públic i, fins i tot, Telecinco ha decidit acomiadar a Antonio David.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Quan es va estrenar el documental, Antonio David va parlar diverses vegades amb la premsa, però uns dies després va decidir callar. I ara, que la sèrie documental ha finalitzat, ha trencat el seu silenci. Ho ha fet concedint una entrevista a un canal de YouTube, en què ha titllat la seva situació de "terrorisme".

Antonio David Flores decideix parlar

Durant dues dècades, Antonio David Flores ha visitat diversos platós de televisió amb el propòsit de carregar contra Rocío Carrasco. Va trobar en aquesta opció la seva manera de guanyar-se la vida. No obstant això, la sèrie documental ha acabat amb ell.

El testimoni de Rocío i les proves que ha presentat han desmentit moltes de les coses que ha explicat Antonio David durant aquests anys. La seva imatge ha quedat en dubte i ha preferit guardar silenci fins avui.

Antonio David ha decidit parlar i ho ha fet concedint una entrevista al canal de YouTube de Javi Oliveira i JuanjoVblog. Entrevista en què, entre altres coses, ha deixat clar que el que ha viscut "és terrorisme mediàtic, persecució mediàtica, linxament", assegura Antonio David.

És més, ha afegit que "se m'ha acomiadat públicament, se m'ha destrossat la vida. Se m'ha assenyalat públicament davant tot el país".

Per si no n'hi hagués prou, ha manifestat que "darrere de tota aquesta denúncia de violència de gènere hi havia un negoci. Hi havia una venjança personal, una intenció de destruir una família i a una persona".

El pare de Rocío Flores nega el maltractament

En 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', la seva protagonista ha acusat Antonio David de maltractador.

No obstant això, en l'entrevista ha negat haver estat violent amb la seva primera dona. Ha manifestat: "Tinc família i una filla de 8 anys. Qui soluciona això? No soc un maltractador".

"Mai he maltractat a una dona, mai en la meva vida. Ni sé com se'm pot comparar amb José Bretón, que és un assassí i un fill de puta. És més, com se'm pot comparar amb Gimeno?".

Paraules a les quals ha afegit: "L'únic que he fet ha estat fer costat als meus fills, donar-los afecte i donar-los una educació. Mai faria mal als meus fills".

D'aquesta manera, ha negat també haver fet violència vicària, de la qual també se l'ha acusat. Ha assenyalat a 'Sálvame' i a la productora 'La Fábrica de la Tele': "El dany que se li ha fet a la meva família no té nom".

"Han provocat un odi cap a mi i cap a la meva família. És que no he estat jutjat per violència de gènere i m'han titllat de culpable".

En aquest punt ha declarat: "Han convertit això en una seu judicial, amb fiscals i jutges. No es poden saltar els drets de la gent per diners", lamenta.

L'excol·laborador de 'Sálvame' agraeix el suport

Encara que la seva imatge ha estat tacada, hi ha ciutadans que es creuen la seva versió de la història. Així doncs, Antonio David Flores ha volgut agrair el suport. Els ha dit: "He tingut moments molt dolents i difícils i aquesta gent m'ha donat forces per seguir lluitant".

"Pensava que era a la televisió on es trobava la veritat. Però m'he adonat que no és així. L'opinió de la gent, del poble, la veritat està al carrer i a les xarxes socials", denuncia.

La gent que el defensa ha deixat molts missatges a les xarxes donant-li l'enhorabona per l'entrevista. No obstant això, no podem passar per alt que també ha rebut moltes crítiques. Així, han deixat en evidència que, davant les declaracions de Rocío Carrasco, segueix sense mostrar proves.

Això sense passar per alt que han carregat contra ell per queixar-se d'haver estat apallissat. És més, li recorden que això és el que ha fet ell amb la seva exdona durant dues dècades.

Caldrà esperar per veure com continua aquesta 'guerra' entre la filla gran de Rocío Jurado i l'excol·laborador de 'Sálvame'.