IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El misteri dels regals més cars de Joan Carles Letícia, al descobert

El rei emèrit va obsequiar la seva nora amb joies i complements molt cars

Joan Carles i Letizia en un acte real
Joan Carles li va regalar a Letícia unes arracades que encara segueix lluint el dia d'avui | Catalunya Diari
 

Com sol ser habitual, en els casaments es fan grans regals, especialment en el de Felip i Letícia, que va marcar un abans i un després a la Casa Reial.

Quan es va anunciar el compromís oficial dels actuals reis, Letícia va rebre molts regals, alguns més especials que d'altres. El mateix dia de la petició, els seus sogres li van regalar un conjunt de collaret i arracades de safirs i diamants que havia pertanyut a Maria de la Mercè de Borbó.

Els regals de Joan Carles a Letícia

Per si no fos prou, per al seu casament, Joan Carles i Sofia van encarregar per Letícia unes arracades de diamants en forma floral que va lluir en les seves noces amb Felip. El curiós és que la reina els segueix portant el dia d'avui, quelcom que ha sorprès molts, ja que se sap que la seva relació amb l'emèrit no és gens bona. No obstant això, segueix lluint un regal seu.

Un altre dels regals que més s'han mantingut en secret va ser un rellotge que Joan Carles li va lliurar a Letícia seguint amb una tradició establerta per ell mateix. Segons explica 'Vanitatis', l'emèrit va seguir amb la tradició del rellotge, ja que quan es van anunciar els compromisos de les seves filles Elena i Cristina, els va regalar a Marichalar i Urdangarin també sengles rellotges de la mateixa firma, Audemars Piguet, una exclusiva rellotgeria suïssa fundada el 1875 per Jules-Louis Audemars i Edward-Auguste Piguet.

El citat mitjà assegura que el rellotge de Letícia és el model Lady Royal Oak, valorat en més de 17.000 euros i realitzat amb acer i or groc. La reina el va lluir en els seus primers anys com a Princesa d'Astúries, tant en esdeveniments oficials com en sortides més informals, sempre al canell esquerre. No obstant això, a partir del 2007 va decidir guardar-lo en el seu joier, i allà segueix més de tretze anys després.

A diferència de les arracades, que encara segueix portant, la reina ha decidit no lluir més aquest rellotge, de la mateixa manera que la seva aliança de noces, que també va desaparèixer de les seves mans el 2011 i no se l'ha tornat a posar. Segons sembla, a Letícia li molesta portar joies a les mans, motiu pel qual presumiblement hauria prescindit del rellotge que li va regalar el seu sogre.


Comentaris

envia el comentari