Primer pla de Christian Gálvez.

La misteriosa carta que Christian Gálvez va enviar als pares d'Almudena Cid

Christian Gálvez va voler tenir un gest bonic amb els pares d'Almudena Cid

Christian Gálvez ja ha pogut començar una nova vida amb Patricia Pardo.

 

Després de signar els papers del divorci i de repartir-se els béns que tenia amb Almudena Cid, el presentador ha decidit seguir fent camí.

Ja han passat més de quatre mesos des que l'exgimnasta rítmica va demanar un temps al seu marit per a reflexionar sobre la relació i centrar-se en la seva feina com a actriu.

Christian Gálvez somrient presentant 'Alta tensión'
Christian Gálvez ha refet la seva vida lluny d'Almudena Cid | Mediaset

I, tot i que ella confiava en una reconciliació futura, aviat es va topar de ple contra la crua realitat. Gairebé sense esperar-s'ho, Almudena ha hagut de veure com Christian Gálvez ha refet la seva vida amb Patricia Pardo.

Segons han explicat algunes persones properes a Cid, a la jove li està costant superar la ruptura. «Em sento molt enganyada. No sé amb qui he estat», va assegurar ella mateixa al programa de Telemadrid 'El Flash'.

Tot i que, durant aquest temps, els familiars d'Almudena han dibuixat un perfil de Christian Gálvez gens afavoridor, les últimes informacions que han arribat a la premsa podrien beneficiar la imatge pública del presentador.

Christian Gálvez té un gest bonic amb els seus exsogres

Christian mai ha volgut fer mal a Almudena. I és que per al comunicador, la seva exdona ha estat una de les persones més importants de la seva vida.

Després de quinze anys de relació i onze de matrimoni amb ella, és normal que el de Móstoles li tingui una gran estima, però, com se sol dir: els sentiments no es poden controlar.

Tot i que  era conscient del mal que faria a Cid, Gálvez va decidir fer-li cas al cor i va trencar amb ella.

Ara, i després de fer-se pública aquesta notícia, ha sortit a llum una nova informació sobre això. Fonts molt fiables han confirmat al diari 'ABC' que el locutor de ràdio va tenir un gest bonic amb els seus exsogres després de posar punt final a la relació amb Almudena.

Fotomuntatge de Christian Gálvez i Almudena Cid
Christian Gálvez estava molt unit als pares d'Almudena Cid | GTRES

Segons ha confirmat aquest confident, Christian sempre va tenir una relació molt bona amb els pares d'Almudena, per això va voler acomiadar-se d'ells de la millor manera possible.

Dies després de separar-se de l'actriu, el comunicador els va fer arribar una carta escrita a mà en què els explicava els motius que l'havien portat a prendre aquella decisió.

A més, va aprofitar per agrair-los ta complicitat que havien tingut amb ell. I també va recordar alguns dels moments més feliços que va viure amb la dona amb qui havia compartit els últims anys de la seva vida.

Tal com ha confessat aquesta persona propera a Christian Gálvez, tot i que Almudena i ell ja no estan junts, els desitja un futur feliç, en harmonia i sense problemes.

Christian Gálvez no va rebre la mateixa comprensió

Tot i les boniques paraules que va tenir amb els pares d'Almudena, la relació amb ells no va acabar com el presentador esperava. Segons ha explicat aquesta font, uns dies després tot va saltar pels aires.

Primer pla de Christian Gálvez en un plató de televisió
Christian Gálvez no s'esperava aquesta reacció | Mediaset

Durant un partit de futbol, el presentador de Mediaset es va trencar la clavícula i va haver d'ingressar a l'hospital, on va rebre diversos missatges per part del cercle proper a l'exgimnasta rítmica.

El confident esmentat assegura que el contingut d'aquests missatges va ser «molt dur i feridor» i que «els interlocutors van sobrepassar tots els límits», cosa que Christian en cap moment va pensar que passaria.