Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Daniel Sancho, fill de Rodolfo Sancho, amb el rostre seriós

Les misterioses imatges de Silvia Bronchalo lluny de la presó de Daniel Sancho

Silvia Bronchalo ha reaparegut lluny de la presó on es troba el seu fill

Han transcorregut dues setmanes des que Silvia Bronchalo viatgés fins a Tailàndia per seguir de prop el cas del seu fill, Daniel Sancho. Concretament, des que al jove li van permetre rebre visites a la presó de Koh Samui, on es troba després de ser acusat d'assassinar i esquarterar Edwin Arrieta.

Des de llavors, la seva mare únicament ha estat vista a les proximitats de la presó. No obstant això, recentment, 'Y ahora Sonsoles' ha aconseguit imatges en exclusiva en què s'ha vist Silvia Bronchalo lluny de la presó tailandesa i en ambients molt diferents.

Silvia Bronchalo, enxampada lluny de la presó de Daniel Sancho

'Y ahora Sonsoles' ha capturat les primeres imatges que s'han pogut veure de Silvia Bronchalo en un context diferent que no fos la presó.

En aquestes instantànies, s'ha pogut veure la mare de Daniel Sancho per primera vegada sense ulleres de sol, les quals li amagaven l'expressió. Silvia Bronchalo ha lluït unes ulleres graduades, gràcies a les quals ens han permès que veure-li la cara al complet.

Captura de pantalla del programa 'Y ahora Sonsoles' mostrant imatges en exclusiva de Silvia Bronchalo amb ulleres als carrers de Tailàndia
Silvia Bronchalo ha deixat enrere les ulleres de sol. | Atresmedia

A diferència de les primeres vegades que se la va veure amb cara decaiguda, en aquestes fotos publicades pel programa se l'ha observat amb una actitud molt més relaxada. Malgrat les circumstàncies, Silvia Bronchalo apareix en aquestes fotos, fins i tot, somrient i no amb la serietat que l'ha caracteritzada fins ara.

Captura de pantalla del programa 'Y ahora Sonsoles' mostrant imatges en exclusiva de Silvia Bronchalo somrient amb ulleres mentre està acompanyada a Tailàndia
Silvia Bronchalo ha reaparegut amb un aspecte més distès. | Atresmedia

És més, no hi era sola, sinó acompanyada per dos homes amb qui va menjar en un restaurant de l'illa. De moment, es desconeixen les identitats dels subjectes, però tot apunta que podrien ser familiars o amics de l'actriu retirada.

Silvia Bronchalo s'instal·la a Tailàndia

D'altra banda, des de 'Y ahora Sonsoles', també van confirmar que Silvia Bronchalo planeja allotjar-se durant un temps més a Tailàndia. La raó és que ja ha deixat d'allotjar-se a l'hotel on ha estat romanent les dues setmanes que ha estat a l'illa asiàtica.

Ara, l'exparella de Rodolfo Sancho s'ha llogat un bungalou, que és molt a prop de la presó on es troba el seu fill. De fet, aquesta cabana estaria tan propera a la presó que fins i tot Silvia Bronchalo s'hi podria desplaçar caminant, sense necessitat de disposar d'un vehicle de transport.