Primer pla de l'actor Jordi Sánchez somrient i mirant a càmera en un photocall

Jordi Sánchez ensenya què fa durant les seves vacances i tothom li diu el mateix

Jordi Sánchez ho ha volgut mostrar a tothom a Instagram

Jordi Sánchez, un dels actors més estimats de Catalunya, ha volgut fer partícips els seus seguidors dels seus dies de vacances i descans.

Ha estat a través de les xarxes socials on ha publicat una fotografia d'ell mateix gaudint d'un bany relaxant en una piscina. I els seus fans no han dubtat a omplir els comentaris de la publicació de bones paraules cap a Jordi Sánchez.

Jordi Sánchez, l'actor més estimat

Encara que s'acabi l'estiu, hi ha una cosa que no té fi, almenys de moment. I és l'amor que sent el públic per Jordi Sánchez. No hi ha dubte que l'intèrpret català és, actualment i des de fa anys, un dels actors a qui la gent té més estima.

I és que ha donat vida a personatges molt recordats a la televisió als quals molts tenen un gran afecte. Catalunya encara té present especialment el Lopes, un dels protagonistes de la mítica sitcom 'Plats Bruts' de TV3, juntament amb Joel Joan. Un personatge que avui dia els catalans seguim recordant amb il·lusió.

Però molts altres el coneixen per ser Antonio Recio de la famosa sèrie de Telecinco 'La que se avecina'. I malgrat que dona vida a un personatge molt desagradable, els fans segueixen adorant un actor que té poc o res a veure amb el majorista de Montepinar.

Jordi Sánchez comparteix les seves vacances

Per això, no han estat pocs els seguidors que han omplert de bons comentaris la darrera publicació de Jordi Sánchez a Instagram. L'actor ha volgut compartir una fotografia on se'l veu gaudint de les seves vacances.

«A dormir, família!», ha escrit Jordi Sánchez a Instagram acompanyant-lo d'una foto seva nedant en una piscina de somni.

Setembre és a tocar. I sens dubte Jordi Sánchez ha sabut molt bé com aprofitar aquests últims dies d'estiu.

A més, no han estat pocs els seguidors que han reaccionat a la publicació de Jordi Sánchez. Un fet que demostra com és l'estimat que és l'actor català entre el seu públic.

«Que bé que et veig! Gaudeix-ne!», ha comentat un usuari d'Instagram. Un altre fan ha aprofitat per llançar-li una floreta. «Que bé que se't veu en remull, Jordi! Bona nit».

Molts altres, a més, han volgut recordar els personatges més mítics. «El nostre Lopes, de la millor sèrie del món mundial. 'Plats Bruts'. Bona nit, Jordi!», ha fet referència un seguidor a la sèrie de TV3 .

Però també hi ha paraules per al seu paper més recent, Antonio Recio de 'La que se avecina'. «Eres increïble com l'Antonio. Gràcies per totes les rialles que ens treies. Ets gran».

Jordi Sánchez ha estat i continua sent un dels actors més estimats del panorama televisiu actual. I no hi ha dubte que ho continuarà sent. I és que el record que han deixat els seus personatges, més que mítics, és inesborrable per al públic de tot el país.