Primer pla de Toni Cruanyes somrient a la presentació del seu darrer llibre

Toni Cruanyes, de TV3, emociona amb la foto dels fills: tothom es fixa en el mateix

Toni Cruanyes continua gaudint de les vacances abans de tornar a TV3

Toni Cruanyes, un dels presentadors més estimats de TV3 , ha publicat una fotografia dels seus fills. Ha estat a Instagram, on no ha dubtat a fer partícips els seguidors de les seves vacances idíl·liques.

El presentador comparteix imatges dels seus dies de descans tot el mes d'agost. Toni Cruanyes es troba a França, concretament a la regió d'Aquitània.

Una zona que us ha permès fer tota mena d'activitats amb la seva família. Des de visitar un celler de vins fins a gaudir d'uns dies de platja.

Però, sens dubte, la fotografia de les vacances que ha publicat ara és la que més ha cridat l'atenció de tots els que el segueixen. Una imatge dels dos fills gaudint d'un dia en família.

Toni Cruanyes mostra la fotografia més emotiva

Toni Cruanyes gaudeix aquestes setmanes dels últims dies de vacances acompanyat del seu marit, Eugeni Villalbí, i dels seus dos fills, Elies, de 7 anys, i Joana, de 3.

I els seus més de 150.000 seguidors a les xarxes socials fa dies que són testimonis de com el presentador gaudeix de cada dia que passa a França. Aquesta vegada, la família s'ha desplaçat fins a La Rochelle, a la regió de Nova Aquitània, on ha gaudit d'un dia d'aquàrium.

Toni Cruanyes compartia així una imatge dels dos nens gaudint d'aquest dia tan especial. Hi apareixen tots dos d'esquena i contemplant absorts els animals marins.

Muntatge d'un story de Toni Cruanyes d'una foto dels seus fills d'esquena en un aquàrium
Toni Cruanyes ha compartit una foto dels seus fills a Instagram | Instagram, @toni_cruanyes

Tot i això, molts seguidors s'han fixat en un mateix fet. L'edat de tots dos. I és que els dos nens, de 7 i 3 anys, han crescut molt de pressa. Ja no són com el públic els recordava.

Toni Cruanyes en va compartir l'última fotografia fa dos anys. I, com era evident, tant Elies, el gran, com la Joana han canviat força.

Ara els retrata gaudint dels darrers dies de vacances, abans de tornar a la rutina. Cosa que també farà el pare, que no li queda gaire perquè es torni a posar al capdavant del 'TN Vespre'.

I és que la nova temporada de TV3 torna, però amb diversos canvis. Canvis d'horari de programes, potser alguna novetat... I el 'Telenotícies' sembla que té prevista una remodelació de cara a la tardor.

Tot i això, Toni Cruanyes no se n'anirà enlloc i seguirà al capdavant de les notícies de les nits d'entre setmana, com fins ara.