Primer pla d'Albert Om

Una excol·laboradora catalana d'Albert Om se separa del marit: tenen 2 fills

La catalana és al punt de mira

Les xarxes socials són, des de fa temps, testimoni de totes les etapes de la nostra vida. Allà, ho revelem tot quan ens va bé, i donem pistes de quan ens va malament. Fotos, textos, vídeos, absències o silencis són el que ens delaten.

La ruptura recent de Rosalía i Rauw Alejandro n'és tot un exemple, així com la de Gerard Piqué i Shakira. Ara, Mireia Canalda, una de les tertulianes amb més èxit del programa El club, d'Albert Om, estaria passant per una situació similar.

Després de sis anys de matrimoni i dos fills petits, Inés i Nuno, la catalana s'ha divorciat del seu marit, Felipe López. Segons apunta Telecinco, els llaços de la parella s'haurien trencat i haurien posat el punt final a la seva relació. Una separació que ha agafat tothom per sorpresa.

Imatge de Mireia Canalda i Felipe López prenent un còctel
Sembla que la parella s?hauria separat. | Europa Press

Mireia Canalda, lluny del seu marit

Alguna cosa s'ha trencat entre l'exnedador gallec i la catalana, ja que eren inseparables, i formaven una parella passional, inquieta i molt enamorada. Tal com apunta el programa 'Socialité', la parella s'hauria distanciat i, de moment, no té remei. Més ben dit, la solució és posar distància.

Amb això s'expliquen les darreres publicacions de la catalana, unes publicacions on apareix sola i demostra que han passat l'estiu separats. Cadascú per la seva banda, passant temps, individualment, amb els fills.

Les darreres publicacions de Mireia són el darrer senyal per certificar la situació. Les publicacions van totes acompanyades de reflexions profundes, on assegura que busca la pau.

«Ens passem tota la setmana treballant, per viure 2 dies; tot l'any, 365 dies, per gaudir de 25 de llibertat. Una de dues... o treballem d'una cosa que ens apassioni... o busquem una feina més lliure. T'animo que reflexions sempre i no et deixis portar per allò "normal"»

«La teva vida “normal”, té una data de fi. Busca viure-la com mereixes. Es pot fer», reflexiona la Mireia.

Tot i que encara no està confirmat, sembla que tots dos han pres rumbs diferents i que sembla que no es tornaran a ajuntar.

Així, l'excol·laboradora estrella d'Albert Om i, després, d'Alfonso Arús estaria travessant un moment personal molt delicat.