Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla del periodista Albert Om

Albert Om anuncia el seu adeu definitiu de Rac1: «Et tanquen la porta»

Comença el compte enrere perquè Albert Om abandoni l'estudi de RAC1

Fa dos mesos que RAC1 va informar que el programa 'Islàndia' deixaria d'emetre's. L'espai d'entreteniment conduït per Albert Om portava en antena des de feia set anys, però l'emissora catalana ha decidit prescindir d'ell de cara a la pròxima temporada.

El Grup Godó va prendre aquesta decisió perquè considerava que el presentador «tenia un elevat sou en una franja no estratègica» i per aquesta raó ha decidit deixar-lo fora de la graella. Per tant, a partir de setembre els oients de RAC1 no tornaran a escoltar a Albert Om presentant l''Islàndia' cada tarda entre les 19:00 i les 20:00 hores.

Albert Om confirma l'últim dia que presentarà l''Islàndia'

El dilluns 10 de juliol, Albert Om ha parlat del seu acomiadament per primera vegada des que es va anunciar. El locutor ha explicat que a 'Islàndia' sol li queden deu episodis i que l'últim capítol de l'espai serà el divendres 21 de juliol.

Juntament amb l'anunci del dia de la seva retirada de RAC1, Om ha aprofitat per enviar un missatge d'agraïment als seus oients i a tot l'equip del programa que ha fet possible 'Islàndia' durant els últims set anys.

Om parla sobre el final d''Islàndia'

«Les coses comencen i acaben. Els programes de ràdio també i així és com ha de ser, perquè si no encara estaríem fent el mateix programa des de fa 100 anys», comença a dir. 

L'Albert Om assegura que a vegades pots escollir quan s'acaba un programa, però que en aquest cas «algú més ho escull per tu», diu insinuant que la fi d''Islàndia' s'ha produït a causa de la nova direcció de RAC1.

«Un dia t'obren la porta i un altre te la tanquen»

El presentador ha agraït amb nom i cognom als seus companys, Maria Xinxó, Eva Catalan, Marc Ferragut i Mireia Ardèvol, per a dir que recordarà «set anys fantàstics, la llibertat creativa, provar formats, buscar històries, conèixer persones, recórrer el país, pensar i treballar cada minut de ràdio i, sobretot, l'amor i l'humor» amb el que s'han tractat. 

Tal com va avançar l'emissora fa dos mesos,  la direcció de RAC1, amb Eulàlia Carbonell i Xavi Pérez al capdavant, ha decidit prescindir de l'espai de l'Albert Om per a  reduir els costos de programació que consideren disparats.

Albert Om, però, no es queda sense res, ja que TV3 li obre la porta per presentar un nou programa: 'Una altra història'.