Primer pla de Danae Boronat en una foto d'arxiu somrient i mirant a càmera

Les vacances de Danae Boronat sense saber si torna a TV3: les fotos que tothom comenta

Després d'un any complicat, Danae Boronat es relaxa envoltada de la millor companyia en un viatge molt especial

Danae Boronat segueix gaudint de les vacances al Japó amb la seva parella i un parell d'amics. Sembla que a la presentadora de TV3 se li està passant el temps volant, però el seu futur laboral encara és molt incert.

La cadena de televisió pública catalana va decidir deixar el programa 'Zona Franca' fora de la programació de TV3 aquesta nova temporada, que començarà al setembre.

Danae Boronat: de gira pel Japó

De moment, no sabem si Danae Boronat tornarà a TV3 o no. Tanmateix, també dubtem si tornarà a Catalunya, ja que sembla que la presentadora s'ho està passant d'allò més bé en el món de l'anime.

Al seu Instagram ha compartit diverses publicacions fent un tour complet del seu viatge, des dels llocs que visita fins a cada peça de menjar que tasta.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

La immersió de Danae Boronat al país de l'anime

I és que Danae ha mostrat una faceta de què molts de nosaltres desconeixíem. Sens dubte, el menjar és una de les coses que més li agrada, des dels plats més típics de la cuina japonesa fins als més innovadors.

La catalana ha viatjat amb el seu marit, Pablo, pels llocs més populars del país. Van passar uns dies a Tòquio, sense perdre's ni un dels punts més emblemàtics de la ciutat, i a Osaka van gaudir d'unes vistes meravelloses de la ciutat des de dalt d'una torre.

A Kyoto, la parella va reconnectar amb la natura, passejant de la mà entre toris japonesos i el sol caient entre les muntanyes. Una vista realment única que va fer un gir més romàntic a la seva escapada al país asiàtic.

A la seva última parada, Danae Boronat i la seva parella es van escapar a un petit paradís illenc, Miyajima, un lloc que, segons afirma la mateixa presentadora, fa molta calor i és a 45 minuts d'Hiroshima.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Un futur incert

Sembla que Danae Boronat segueix de tour al Japó a les portes de la nova temporada televisiva, de la qual no en formarà part o almenys a TV3.

En una entrevista per a Catalunya Ràdio, la periodista va dir que «la gent és molt falsa i hipòcrita», però que li agradaria continuar fent el programa. A més, va confirmar que deixaria de presentar les retransmissions de futbol femení en aquesta mateixa emissora de ràdio.

Per tant, de moment no sabem que passarà amb el futur laboral de Danae Boronat. Ara mateix, segueix de vacances al Japó amb la parella i un parell d'amics, unes vacances que, per descomptat, estan sent molt renovadores.