Primer pla de Xavi Coral, presentador de TV3

Xavi Coral parla per primera vegada del seu moment més dur a TV3: «No hi tornaré»

El presentador del 'TN' ha confessat el seu moment més dur a la corpo

Xavi Coral és un dels presentadors més estimats de TV3. Als seus cinquanta-dos anys, compta amb una gran trajectòria a la CCMA. Corresponsal, presentador, fins a arribar a ser la cara del 'Telenotícies migdia'.

La realitat és que ja fa uns quants anys que és la cara dels 'TN', concretament, tretze. Un informatiu que el situa com a líder a la franja, i que, poques vegades, no supera quotes del 30% d'audiència.

Tot i que ja fa molts anys que és a la corpo, la seva faceta personal es desconeix. Tot i això, aquest diumenge 27 d'agost, s'ha deixat entrevistar per RAC1. En una entrevista per al 'Via lliure', el presentador ha confessat alguns moments durs viscuts durant la seva carrera, i el que espera del seu futur professional.

«M'agradaria fer un programa de viatges»

Durant l'entrevista, Coral s'ha mostrat satisfet amb la seva feina al 'TN', tot i que ha confessat que li agradaria prendre altres rumbs, com ara la ràdio. Un programa sobre viatges a la ràdio és un dels 'somnis' que persegueix el periodista.

La realitat és que no és una proposta impossible per a Coral, ja que va rebre ofertes per fer-se càrrec d''El matí de Catalunya Ràdio' quan Mónica Tarribas va abandonar l'espai. A més, els de RAC1 també li van clavar l'ull. Va sonar com un dels candidats a substituir Basté, en cas que aquest no volgués renovar.

«Si em donessin una carta blanca, m'agradaria fer un programa de viatges. Seria el programa perfecte per a mi», va indicar Coral. Una afirmació que demostra el que era un secret de domini públic, li agrada anar canviant de registre, i la seva trajectòria professional ho demostra.

A més, tampoc no va tancar la porta a tornar a ser corresponsal. De fet, va indicar que li agradaria ser-ho a Rússia.

«Ara perquè estic molt bé al 'TN' i fa poc que he tornat de Brussel·les, tenim molta audiència i ens ho passem molt bé amb l'equip, però no m'importaria anar a Moscou. Seria molt interessant», va reconèixer.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

«El tinc marcat a la memòria»

Tot i que el presentador reconeix estar molt a gust al 'Telenotícies', també ha recordat alguns dels 'pitjors' moments viscuts. Entre ells hi ha haver presentat l'informatiu més llarg de la història de TV3.

La data la té marcada a la memòria, va ser l'11 de setembre de 2001, quan es va produir l'atemptat contra les torres Bessones de Nova York. Aquest informatiu va començar, com sempre, a les 14.30, però no va acabar fins a les 21.00 hores. Va estar més de sis hores en directe emetent les darreres hores.

«Aquell dia el tinc marcat a la memòria. Només feia tres anys que presentava el 'Telenotícies'. Professionalment crec que no tornaré a viure un moment tan fragant com aquell. Anàvem explicant les coses tal com anaven passant, i pràcticament sense informació», va explicar.