Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge promocional de la sèrie "La que s'acosta" a Netflix amb emojis sobre la cara d'una persona.

Un mític actor de 'La que se avecina' rep una inesperada proposta de Netflix

Un dels intèrprets de la comèdia ha acceptat un paper en una altra emblemàtica sèrie de la plataforma de streaming

En una sorprenent notícia que ha captat l'atenció dels fans de La que se avecina, un dels seus actors ha acceptat una oferta singular de Netflix. En concret, es tracta de Félix Gómez, conegut per interpretar Óscar Serra a la popular sèrie de Telecinco.

Captura de Miren Ibarguren i Félix Gómez al casament al final de la temporada 14 de La que s'acosta
Félix Gómez és un dels personatges fixos de 'La que se avecina' | Prime Video

Félix Gómez ha estat convidat a unir-se a Machos Alfa, una sèrie que està collint gran èxit en l'esmentada plataforma de streaming. Aquesta col·laboració, encara que puntual, representa una emocionant cruïlla entre dues importants ficcions de la mateixa productora, Contubernio.

Un nou desafiament per a Félix Gómez a Netflix

Félix Gómez, que fa anys que conquereix el públic amb el seu paper a La que se avecina, es troba actualment immers en els enregistraments de la temporada quinze de la sèrie. Tot i la seva atapeïda agenda, ha trobat temps per acceptar un petit paper en un capítol de la tercera temporada de Machos Alfa. Aquesta participació no només subratlla la seva versatilitat com a actor, sinó que també enriqueix la seva trajectòria professional.

Al seu paper, s'unirà a un elenc que ha sabut guanyar-se el públic i la crítica, consolidant la sèrie com un dels pilars del contingut més divertit de Netflix. Encara que no pot assumir un personatge fix a causa dels seus compromisos amb La que se avecina, la seva aparició promet ser memorable i especial.

Fernando Gil, Raúl Tejón, Gorka Otxoa i Fele Martínez com a protagonistes de Mascles Alfa de Netflix
Félix Gómez participarà puntualment a 'Machos Alfa' | Netflix

Per a Fèlix, aquesta oportunitat de treballar amb la plataforma de streaming és un reconeixement al seu talent i dedicació. Per si no n'hi hagués prou, aquest mitjà li oferirà una visibilitat internacional que pot obrir-li noves portes en la seva carrera. A més, treballar en un entorn diferent i amb un nou equip us permetrà explorar diferents aspectes de l'actuació, enriquint la vostra experiència i habilitats.

La influència de Contuberni en la decisió de Félix Gómez

És interessant notar que tant La que se avecina com Machos Alfa són produccions de Contubernio, que també està darrere de l'èxit de Muertos SL. Aquesta productora ha demostrat la seva habilitat per crear continguts atractius i de qualitat que capten l'atenció del públic. La transició de Félix Gómez entre aquestes sèries ressalta la sinergia existent dins d'aquella i la seva capacitat per gestionar el talent dels seus actors de manera efectiva.

A més, la participació de Gómez a la ficció de Netflix suposa que segueixi els passos d'altres companys de la longeva ficció que també han col·laborat puntualment en aquella altra. Actors com Jordi Sánchez, Eva Isanta i Carlos Areces han aparegut igualment a la de Netflix per a satisfacció dels espectadors.

Fotografia de l'inici del rodatge de La que s'acosta amb Jordi Sánchez, Pablo Chiapella, Eva Isanta, Nathalie Seseña, Raúl Peña, Félix Gómez o Nacho Guerreros entre d'altres
Félix Gómez segueix ara els passos d'altres companys de 'La que se avecina' | Instagram

La notícia ha generat una gran expectació entre els seguidors de la comèdia de Mediaset i de Machos Alfa. Els fans volen veure com l'andalús s'adapta al seu nou rol i com la seva participació influeix en la dinàmica de la sèrie.