Lucía Rivera es distancia del seu pare Cayetano pels diners

La relació entre el torero i la jove model és més freda d’ençà que Cayetano va decidir retirar-li la pensió de 800 euros mensuals

La relació entre Lucía Rivera i la seva mare, Blanca Romero, és excepcional, així com la que manté amb el pilot Marc Márquez. Tanmateix, a la model no li ha faltat mai l’amor d’un pare, ja que Cayetano la va adoptar legalment com a filla el 2011, quan el torero es va casar amb Blanca Romero. Segons informa ‘La Coctelera’, Lucía Rivera i Cayetano cada cop estan més distanciats.

Els orígens de Lucía Rivera

Fa uns anys, l’actriu Blanca Romero va revelar qui era el pare biològic de Lucía a la revista ¡HOLA!, mostrant una foto amb la imatge del pare però sense dir el seu nom. «Vam estar junts, després ho vam deixar i jo me’n vaig anar a Gijón quan em vaig quedar embarassada. Més tard vaig tornar a París i vam tornar a estar junts fins que la nena tenia quasi un any, que va ser quan ens vam separar definitivament», explicava l’actriu en una entrevista per la famosa revista del cor.

Cayetano li va treure la pensió

Quan Cayetano es va casar amb Blanca Romero el 2001, va acceptar a Lucía com a filla adoptiva i li va fer de pare fins al final de la relació. Actualment, però, la situació està lluny d’aquells temps. La relació entre pare i filla s’ha refredat, i pot ser que el motiu sigui la retirada de la pensió de 800 euros mensuals, segons fonts properes a la model.

 Lucía Rivera en el acto 'Primer regalo de Navidad Ebay'
La model Lucía Rivera en l'acte 'Primer regalo de Navidad Ebay' | España Diario

 

Lucía va començar la seva carrera com a model el 2015, amb només 15 anys. El Corte Inglés, Ebay o San Miguel van ser marques que es van fixar amb ella un cop va adquirir més experiència en el món del modelatge. La decisió de Cayetano de retirar els diners de la pensió podria ser perquè la model ja ingressa suficients diners per mantenir-se i ser independent. L’entorn de la model, no obstant això, confirma que la retirada de la pensió va causar l’enrabiada de Lucía.

La model està molt apartada dels Rivera

La situació va empitjorar quan va néixer el fill d’Eva González i Cayetano. L’estiu passat, Lucía explicava en una entrevista que no mantenien gaire relació: «Fa bastant que no els veig». Ja a l’octubre, la model va eliminar totes les fotografies del torero a l’Instagram i, més tard, va deixar de seguir-lo per les xarxes socials.

  • Notícia relacionada: Marc Márquez enxampat amb la filla de Cayetano Rivera

Així mateix, la model tampoc manté relació amb molts membres de la família Rivera, com pot ser la dona del seu pare, el seu tiet Francisco Rivera i Lourdes Montes. En canvi, sí que sembla mantenir relació amb la seva cosina Tana, la nena del seu tiet Fran i Eugenia Martínez de Irujo, i amb el seu tiet Kiko Rivera.

Molt centrada en el futur   

Lucía Rivera y Marc Márquez han sido captados paseando por Barcelona
Els rumors sobre la relació entre Lucía Rivera i Marc Márquez creixen | ¡HOLA!

 

Lucía Rivera fa mesos que intenta evitar el tema de la família del seu pare, i és que està molt centrada en la seva feina. La jove model està vivint a París, on busca treballar per Victoria’s Secret i fer realitat el seu somni: convertir-se en un àngel de la marca de llenceria. Ara que la jove ha començat una relació amb el campió del món de motociclisme Marc Márquez, és possible que s’estigui plantejant tornar a Espanya. Tot i això, cap dels dos implicats encara no ha confirmat la història d’amor.

  • També pots llegir: Lucía Rivera disposada a renunciar als seus cognoms