Amador Mohedano y Ortega Cano s'uneixen contra Rocío Carrasco

Amador i Ortega Cano, units contra Rocío Carrasco: les seves pròximes passes

Amador Mohedano i Ortega Cano pacten una estratègia perfecta

Amador Mohedano està passant per un moment delicat després de ser ingressat d'urgències a l'Hospital Universitari de Jerez. No ha trigat a rebre la trucada del seu excunyat Ortega Cano, amb qui sempre ha mantingut una amistat excel·lent.

Amador es troba en la mateixa postura que el vidu de Rocío Jurado: cap dels dos vol veure el documental de Rociíto. La reina del feminisme ha fet tremolar la seva família quan ha anunciat que s'emetria el seu diari privat.

Ortega Cano ha estat acusat d'haver-li donat «mala vida» a la seva primera dona, paraules que segons expliquen ha difós la seva família política. L'exmarit de Rosa Benito assegura que en cap moment ha dit una cosa semblant del mestre, ja que és una persona extraordinària.

Amador i Ortega han mantingut la compostura públicament, encara que molts periodistes asseguren que no es porten tan bé fora de càmeres. Tot i això, els dos han unit forces per destrossar al seu enemic comú: l'hereva universal de Rocío Jurado.

Ortega li ha demanat ajuda a Glòria Camila per frenar En el nombre de Rocío, la docusèrie que pretén rentar la imatge de la protagonista. Paloma García-Pelayo assegura que s'han desplaçat fins a Saragossa per demanar-li al jutge que acabi amb el programa.

Amador Mohedano s'ha unit a ells per frustrar la carrera mediàtica de la seva neboda. Tot i que no té forces suficients per a la batalla. El seu estat de salut és força delicat, motiu pel qual Rosa Benito i els seus fills estan bastant preocupats.

Amador Mohedano demanarà ajuda als tribunals

José Ortega Cano hauria d'estar bastant molest amb el seu antic cunyat, ja que l'ha situat en una posició bastant compromesa. María Patiño garanteix que en una de les entrevistes al Deluxe va dir que el torero li donava «mala vida» a Rocío Jurado.

Amador assegura que tot és un invent de la periodista i està disposat a anar als tribunals per demostrar la seva veritat. Actualment li interessa estar a prop d'Ortega, ja que han fet equip per intentar paralitzar el documental de Carrasco.

El mestre defensa el senyor Mohedano i es mostra bastant preocupat. S'ha posat en contacte amb ell per interessar-se pel seu estat, cosa que no ha fet ni la seva exdona Rosa Benito.

Ortega compta amb el suport d'Amador per revisar l'herència de Rocío

Ortega Cano ha intentat defensar-se de moltes maneres i la seva última estratègia és atemptar contra el patrimoni de Rociíto. El vidu de la Jurado considera que els seus fills no van rebre tants diners com haurien hagut de rebre, així que revisarà el testament.

Amador Mohedano dona suport al seu excunyat i també a aquesta tasca que generarà tanta polèmica. Segons informa El programa del verano, podria haver existit un problema en la taxació d'una de les finques del Jurat.

Glòria Camila i José Fernando van rebre una mínima part de la fortuna, concretament la legítima. A més, aquesta quantitat podria ser menor al que finalment van dipositar en els seus comptes bancaris i Ortega exigeix justícia.

Carrasco està centrada en l'estrena d'En el nom de Rocío, així que no ha invertit forces a defensar-se d'aquest escàndol. Considera que els seus enemics volen tirar per terra el seu testimoni usant qualsevol arma, fet que afirma que tenen por.

El mestre prefereix mantenir-se en un segon pla durant la batalla i més després de veure les conseqüències que ha patit Amador. L'exrepresentant va ser ingressat d'urgències.

La filla de la Més Gran va confiar en Rosa Benito i en el seu exmarit, però el temps va demostrar que no hauria d'haver fet. En els nous capítols de la sèrie explicarà els motius i garanteix que tothom estarà d'acord amb ella.