Confirmen la relació de Mónica Carrillo amb una companya d'Antena 3

La periodista i la cantant acaben de complir el seu primer any juntes

Imatge de Mónica Carrillo i Matías Prats, presentant l'informatiu del cap de setmana d'Antena 3
Confirmen la relació de Mónica Carrillo amb una companya d'Antena 3 | Antena 3

Mónica Carrillo és una de les presentadores més reconegudes d'Antena 3 i una de les cares més estimades de la cadena. Està vivint un gran moment professional i també personal: la seva relació amb Vanesa Martín acaba de fer un any.

La seva gran tasca periodística l'ha dut a presentar les notícies del cap de setmana al canal d'Atresmedia', un lloc que està a l'abast de molt pocs i on comparteix cadira amb un dels veterans més respectats de la professió, Matías Prats. També és una gran escriptora, que ja compta amb cinc obres literàries: 'La luz de Candela', 'He olvidado decirte te quiero', 'El tiempo. Todo. Locura.' i 'La vida desnuda'. Pel seu últim llibre ha rebut el Premi Azorín de Novel·la.

Però els platós d'Antena 3 no només li han servit per desenvolupar una gran carrera professional, també van ser el desencadenant per trobar l'amor. Va ser en els estudis de Sant Sebastià dels Reis on la presentadora va conèixer la seva parella, Vanesa Martín.

La relació entre les dues acaba de fer un any i, tot i que intenten ser tan discretes com sigui possible, l'estiu passat van gaudir de les platges de Cadis entre petons i abraçades. Tot i que es van conèixer durant una entrevista, l'amor entre elles va sorgir pels passadissos d'Antena 3, mentre la cantant era una de les 'coaches' de 'La Voz Kids'.

Tot i que Vanesa Martín ha estat relacionada amb altres cares molt reconegudes al país, com amb Inma Cuesta, sembla que la seva relació amb Mónica Carrillo va vent en popa i fins i tot els seguidors de la malaguenya han assenyalat que les últimes cançons són dedicatòries indirectes per la periodista. No obstant això, cap de les dues ha volgut compartir cap imatge de les dues durant l'any que estan juntes.

Mónica Carrillo va ser la primera convidada de 'Mask Singer'

Fa uns dies, la periodista va sorprendre amb la seva actuació en el nou concurs d'Antena 3, 'Mask Singer', programa en què també participarà la cantant com a substituta de Malú a algunes de les properes gales.

La seva participació en el 'talent show' va provocar una divertida reacció en el seu company dels informatius. «Res m'ha sorprès més que el que vas realitzar fa uns dies a 'Mask Singer'», va confessar Matías Prats mentre connectava amb Mónica Carrillo des de la redacció del programa.

«Mónica, no em diguis que canviaràs de registre! Canviaràs de registre o seguiràs aquí amb nosaltres?», va preguntar en to de broma el presentador de les notícies d'Antena 3, després d'emetre un breu vídeo de l'actuació de la seva companya. «Seguiré donant la nota amb tu, junts», va respondre ella.

'Siete veces sí'

El nou àlbum de Vanesa Martín, 'Siete veces sí', que molts han assenyalat que va dedicat a Mónica Carrillo, ha estat tot un èxit. Va sortir al mercat el passat 23 d'octubre i des de llavors ha aconseguit posicionar-se en diverses ocasions com el número 1 en la llista oficial de vendes a Espanya. Es tracta d'un àlbum el qual mostra a Vanesa Martín d'una forma completament sincera i transparent perquè la cantant ha obert les portes del seu cor.

«Sempre em veien molt andalusa per sonar al nord i molt poc per al sud. Alguns dels meus companys cantautors em veien molt pop i la gent del pop, molt cantautora», ha assenyalat l'artista, que ha barrejat diversos ritmes en el seu nou àlbum. «A la fi em vaig acostumar a estar en terreny de ningú, que va resultar que era el meu. I en aquest carrer m'he regirat per treure el millor de mi cada dia, que en el fons és l'única cosa que m'emportaré a l'altre món: el camí gaudit».


Comentaris

envia el comentari