Raquel Sánchez Silva amb un gran somriure al plató de 'Pasapalabra'

La imatge de Raquel Sánchez Silva que enfada la família de Mario Biondo

La presentadora ha compartit una instantània que no ha agradat a la seva ex família política

Raquel Sánchez Silva, presentadora de 'Maestros de la costura', continua en la seva guerra oberta amb la família de Mario Biondo. Aquest, el seu primer marit, va morir l'any 2013 i la seva mort segueix generant molta controvèrsia perquè, encara que es va establir que va ser un suïcidi, la família d'ell continua lluitant perquè es demostri que va ser assassinat. És més, aquesta família té a Raquel en el punt de mira.

El cas d'aquesta mort segueix obert a Itàlia i la de Càceres ha arribat fins i tot a denunciar a l'esmentat clan per amenaces, així com per injúries i fins i tot per odi. No obstant això, malgrat aquesta situació que viu, ella vol continuar amb la seva vida, fet que l'ha portat a presumir en xarxes socials una foto que no ha agradat als Biondo.

La família de Raquel Sánchez Silva

Tot i el gran tràngol que va patir, la presentadora va aconseguir refer la seva vida després de la mort del seu marit. Així, el 2014 va iniciar una relació amb un productor audiovisual anomenat Matías Dumont. Fruit d'aquesta història d'amor van néixer el 2015 els seus bessons, Mateo i Bruno. Uns petits que s'han convertit en el motor del dia a dia de l'extremenya, que, malgrat el sofert, ha aconseguit formar la seva pròpia família.

La foto de la discòrdia

El patiment pel cas Biondo és notable per les dues parts implicades. No obstant això, Raquel Sánchez Silva intenta continuar endavant i gaudir de la seva vida. És més, ara ha procedit a presumir de noi i això és una cosa que ha pogut enutjar a la família de qui va ser el seu marit.

En concret, ha pujat al seu compte d'Instagram, una imatge al costat del seu noi, en què els dos apareixen molt somrients. Una instantània que l'ha acompanyat del següent text: «Aquest cap de setmana ja està en cinemes de tot Espanya la pel·lícula que ha produït la meva parella, Matías Dumont. No em puc sentir més feliç, orgullosa i emocionada per la força i la resiliència que demostra en cada moment».

Precisament tan orgullosa està de la seva parella que ha afegit: «Com tot es posava en contra i el món es parava, Matías va decidir, un cop més, nedar a contracorrent. I quan la inactivitat o la prudència eren el més segur, ell va pensar que el millor era el més difícil: FER, CREURE, ARRISCAR I CONFIAR. Sé que no ho va dubtar ni un minut quan em va dir en ple confinament: 'Produiré un documental amb Hernán Zin. Fa dies que està gravant al carrer i diu que el que està veient és pitjor que qualsevol guerra de les que ha conegut com a reporter'».

En els cinemes Renoir de Madrid va ser on es va presentar aquest documental, que aborda els primers mesos de la pandèmia a casa nostra. En aquesta estrena, Raquel Sánchez Silva va acompanyar a la seva parella que, com ella explica, va dir unes paraules: «Se sentia orgullós de poder, d'alguna manera, homenatjar a tots aquells que van patir tant aquesta primera envestida de la malaltia. 'Als que van ser essencials, tant de bo aquest documental serveixi'. És clar que sí, amor, serveix i molt. Enhorabona».

Les reaccions dels seus seguidors

Encara que a la família Biondo no li agradi aquesta foto, perquè mostra la felicitat de la presentadora, als seus seguidors sí. Mostra d'això és que han deixat nombrosos missatges d'ànim i enhorabones a la publicació, com ara aquests:

  • «Gràcies per ensenyar a tothom la realitat que vam tenir».
  • «Enhorabona, me n'alegro molt perquè us ho mereixeu».
  • «Quina parella tan bonica! M'encanteu».

Felicitacions a les quals s'han sumat les d'amics i companys de Raquel, com ara Bibiana Fernández, Raquel Meroño, Ainhoa Arteta o Nerea Barros.