Julián Contreras torna a parlar: el missatge que ha llançat a Fran i Cayetano

Ho ha fet concedint una entrevista a premsa

Julián Contreras dins el cotxe a punt de ser entrevistat
Julián Contreras Jr ha concedit una entrevista per parlar sobre els seus germans | GTRES

Des que va començar la guerra entre els Rivera i els Pantoja, Julián Contreras Jr ha cobrat protagonisme perquè, en tot moment, s'ha volgut saber què opina al respecte el germà petit de Fran i Cayetano. Ell, que feia molt de temps que estava allunyat dels mitjans i de les xarxes socials, va decidir trencar el seu silenci.

Aquest silenci va trencar-lo a través del seu compte d'Instagram mitjançant un comunicat, on va deixar clar que no volia saber res del tema i que no tenia res a dir. Això sense passar per alt que va indicar que se li havien ofert entrevistes i no les havia acceptat ni les anava a acceptar. No obstant això, avui s'ha publicat una que ha concedit al diari 'La Razón'.

Julián Contreras torna a parlar

El fill petit de Carmina Ordóñez ha decidit donar una entrevista, ja que sembla que no va ser suficient per aclarir la seva postura en xarxes socials, i ara ha fet un pas més, parlant amb l'esmentat diari.

El primer que ha volgut deixar clar és el perquè ho ha fet, en concret, ha exposat: «Vull explicar com estic vivint aquesta situació que considero injusta. Tot i que fa més de dos anys que estic callat, se segueixen publicant coses sobre mi molt negatives: que a veure quant trigo a pujar el carro dels meus germans amb Pantoja, que segur que ho faig per diners...». I a això ha afegit: «Tampoc sé a qui afecta que jo guanyi diners o no, quan és una indústria privada. Però els altres no se'ls castiga i a mi sí. Que ho faci jo, està mal vist».

De la mateixa manera, ha deixat molt clar que no té intenció de pujar al carro de ningú i que és cert que en el passat va parlar de la seva vida i va cobrar per això. Però, també ha exposat que «vaig deixar de fer-ho perquè em tancava portes (...) Escriure, un espai en ràdio o en televisió, formats nous... Això és el que m'interessa. I aquestes portes segueixen tancades perquè si ho faig jo, els embruta tenir-me. Segons sembla. És difícil quan ningú valora el que fas. Se m'anul·la. A altres persones de la meva família no els passa».

Amb aquestes últimes paraules ha volgut comparar-se amb el seu germà gran, Fran Rivera, i és que aquest, tot i portar-se molt malament amb la premsa, sí que té un forat al programa 'Espejo Público' d'Antena 3. És més, ha arribat a afirmar que, si ell ha sigut el gran perjudicat en parlar de la seva vida públicament, és perquè no tenia 'suport' als mitjans.

Per Julián Contreras Jr, els altres, sí que els tenien. És més, ha indicat que «per guanyar-se el seu favor (el de Fran i Cayetano) se'm castigava a mi perquè la gent va entendre que hi havia una guerra».

Fran i Cayetano Rivera vestits de torero en una imatge d'arxiu
Julián Contreras Jr ha parlat clarament de la relació que manté amb els seus germans | GTRES

La relació amb els seus germans

En aquesta entrevista, Julián Contreras Jr ha reconegut que no té cap relació amb els seus germans. Així, ha manifestat que «la vam recuperar durant uns anys, però la vam perdre de forma definitiva després del casament de Cayetano». Això sí, ha dit que, tot i que amb Fran no ha tornat a parlar, «amb Cayetano en aquesta pandèmia ens hem trucat i enviat alguns missatges per saber com estàvem».

En aquest sentit, ha afirmat que no se sent trist per no tenir relació amb els seus germans. És més, ha afegit que «no té sentit mantenir certes relacions quan no hi ha un interès real per les dues parts». Tanmateix, és cert que es mostra dolgut per la diferència de tracte que aquells li donen a ell i a Kiko Rivera.

Un fet que ha exposat dient: «Quan va succeir el casament de Cayetano, Francisco em va dir moltes vegades que els draps bruts es rentaven a casa. No obstant això, li ha semblat bé el que ha fet el seu germà Kiko, per exemple. Va trucar al programa i, de fet, es va emocionar i tot. Perdona, però veig doble vara de mesurar. Trobo a faltar equanimitat».

Julián Contreras Jr. parla del conflicte amb Isabel Pantoja

En aquesta entrevista per a 'La Razón', el jove tampoc ha dubtat a parlar del conflicte entre els seus germans i Isabel Pantoja pels objectes de Paquirri. En aquest sentit, ha exposat que «No és la meva història. Ni sóc Rivera ni sóc Pantoja. Sóc Contreras Ordóñez. I ho dic amb el màxim respecte».

Això sí, després de puntualitzar això, ha entrat en matèria, com se sol dir, dient: «Vaig veure la meva mare lluitar durant molts anys perquè els seus fills recuperessin les coses del seu pare. Així és que si succeeix, me n'alegraré molt per la memòria de la meva mare i per ells».

No obstant això, des del seu punt de vista és realment complicat que la 'tonadillera' retorni als fills del torero el que els hi pertany: «Ho veig difícil, però no impossible. En qualsevol cas, no tinc res a dir i no parlaré malament d'aquesta senyora, que em genera la indiferència més absoluta».

D'aquesta manera, Julián Contreras Jr ha exposat públicament des de la seva opinió sobre el cas Pantoja fins a la seva relació amb els seus germans. Però no és tot, perquè també ha aprofitat l'entrevista per demanar una oportunitat: «L'oportunitat que em valoreu i em respecteu. Que, per fi, se m'escolti».

Significarà això que està disposat a tornar als mitjans de comunicació? Caldrà esperar per sortir de dubtes. El que sí que és cert és que ja ha tornat a les xarxes socials. Potser aquest sigui el primer pas perquè recuperi la seva presència televisiva del passat.


Comentaris

envia el comentari