Fotomuntatge de Mónica Carrillo i Vanesa Martín.

Mónica Carillo i Vanesa Martín ja no són parella: què ha passat entre elles dues

Ho ha confirmat la cantant per a la revista 'Shangay'

Mónica Carrillo i Vanesa Martín, una de les parelles més discretes del país, han trencat. La presentadora, que va conèixer la cantant el 2019, sempre ha estat molt gelosa de la seva vida privada i mai no va voler confirmar que estava enamorada de la compositora.

La parella es va conèixer a La Voz, quan l'andalusa treballava com a coach. Les seves trobades pels passadissos d'Antena 3 van ser diverses i, fins i tot, Mónica Carrillo va arribar a entrevistar-la pel seu paper a l'exitós concurs.

Mónica Carrillo i Vanesa Martín
Mónica Carrillo i Vanesa Martín sempre han estat molt discretes amb la seva relació. | GTRES
 

A partir d'aquell moment, amb el temps, nombroses fotos i indirectes a les xarxes socials van confirmar del tot que eren alguna cosa més que amigues. Malauradament, el seu amor s'ha acabat perquè han decidit agafar camins diferents.

Després de tres anys de relació, totes dues han posat punt final a la seva discretíssima història d'amor. Així mateix, ho ha confirmat Vanesa Martín per a un mitjà en què s'ha sincerat com mai sobre la seva vida privada.

Surt a la llum la ruptura entre Mónica Carrillo i Vanesa Martín

Justament, confessava alguns secrets del seu entorn personal amb motiu que fa tan sols un dia, la cantant confessava per primer cop la seva homosexualitat. L'ex de Mónica Carrillo, aprofitant la valentia de la seva companya de professió, María del Monte, que va revelar que era homosexual, es va atrevir a fer el mateix, però a Instagram.

«Per l'ORGULL que em provoca arribar a sentir així. Després de tot i de tant. Per estimar persones meravelloses», publicava al perfil d'aquesta xarxa social.

«Perquè no m'importa mirar els ulls d'una dona i besar-la amb set i malícia. Perquè és tan difícil aconseguir la veritat», escrivia guanyant-se l'afecte de tots els seus seguidors.

Després de sincerar-se com mai, uns moments més tard, ha ofert una entrevista per a Shangay. Les seves declaracions sobre aquesta revista, molt implicada pel que fa a la comunitat LGTBIQ+, han fet saltar totes les alarmes.

«Una altra cosa és que no li doni rellevància perquè no vull que se'm preguntin certes coses per sobre de la música. Però no m'amago mai. I defenso i defensaré la meva vida. Estic orgullosa d'estimar i sentir com sento», començava dient respecte a la confessió que va fer a Instagram.

Vanesa Martín
Vanesa Martín ha seguit els passos de María del Monte. | Cedida
 

Però, quan ha estat preguntada pel seu nou projecte professional, ningú no s'esperava el que trauria a la llum. «Aquest projecte té 'molta coherència' amb la meva vida personal ara mateix». Alhora, ha comunicat que vol tenir al seu costat «persones felices».

«Estimo els meus amics, els meus germans, les meves cunyades, la meva parella... No tinc parella ja, però bé, m'agradaria que fos feliç també», revelava.

D'aquesta manera, Vanesa Martín ha afirmat que està soltera. I, encara que no ha esmentat el nom de la seva exparella, tot apunta que es tracta de la mateixa Mónica Carrillo.

Mónica Carrillo, desolada després de separar-se de la cantant

La veritat és que hi ha una altra prova que la relació entre elles s'ha acabat. I és que la periodista, també per al seu perfil d'Instagram, publicava un microrelat en què es percep aquest desamor que hauria rebut per part de la cantant andalusa.

«Te'n recordes d'aquell temps?», escrivia la presentadora en un post per a aquesta xarxa social. No hi ha cap mena de dubte que una de les parelles mediàtiques més conegudes s'ha separat.

Fins i tot compartia també via Instagram un poema seu que aclareix, encara més, que Mónica Carrillo viu una de les seves pitjors etapes. Una imatge que demostra que està destrossada per la seva ruptura amb Vanesa Martín.

«Després del teu adeu, onades de mar, regirat, ressaca sense fre, hores de més, dies de menys», es podia veure a la instantània en qüestió.

De moment, encara que Vanesa Martín ha confirmat públicament que ja no té parella, tot indica que Mónica Carrillo no seguirà els seus passos. I és que la periodista és molt més gelosa de la seva vida privada, raó per la qual no sortirà a confirmar la ruptura.