Mónica Hoyos assegura que Miriam Saavedra era prostituta

Kiko Hernández va assegurar que l'ex de Carlos Lozano va dir-li que la guanyadora 'GH VIP 6' era «amfitriona, és a dir, les quatre lletres. Aquesta noia treballa d'aquest ofici al Perú»

És un fet conegut per tothom que la mala relació entre Miriam Saavedra i Mónica Hoyos no té remei. Les seves picabaralles van donar molt de si a la casa de 'Gran Hermano VIP 6'. Ara bé, la seva enemistat era anterior al concurs i és molt probable que continuï en un futur. Mónica Hoyos i Miriam Saavedra ja feia molt temps que estaven enfrontades abans de coincidir a la casa de 'GH VIP 6' i per això, algunes de les acusacions que es feien mútuament en el passat continuen sortint a la llum avui dia.

«Els orígens professionals de Miriam Saavedra al Perú»

El triomf de Miriam Saavedra a ‘Gran Hermano VIP 6’ ha fet que la seva polèmica relació amb Mónica Hoyos, l'ex de Carlos Lozano, continuï sent al punt de mira. Segons ha avançat 'La Coctelera', Kiko Hernández va confessar unes paraules que Mónica va pronunciar referint-se als «orígens de Miriam Saavedra al Perú».

Segons el col·laborador, durant la participació de Carlos Lozano a 'GH VIP', Mónica Hoyos li hauria explicat certs detalls de la vida de Miriam: «Aquesta noia és amfitriona, és a dir, les quatre lletres. Aquesta noia treballa d'aquest ofici al Perú». Kiko Hernández va especificar que no sabia de qui li venia aquesta informació a Mónica Hoyos, però va assegurar que segons l'ex de Carlos Lozano i mare de la seva filla, aquests fets «estan documentats».

Miriam Saavedra y Mónica Hoyos
Sembla que la mala relació entre Miriam Saavedra i Mónica Hoyos no té remei | Telecinco
 

Més notícies relacionades: «Mónica Hoyos podria ser sancionada per absentar-se a la gala final de 'GH VIP'»

La reconciliació entre Carlos Lozano i Miriam

Tant María Patiño com Kiko Hernández van parlar d'una possible reconciliació, fins i tot de boda, entre Carlos Lozano i Miriam Saavedra. No obstant això, Patiño va assegurar que Miriam necessitaria algunes declaracions públiques de Carlos Lozano amb referència a la seva suposada trobada amb Makoke. I és que la 'Princesa Inca' va demanar perdó per haver fet pública la possible relació entre Carlos i Makoke. No obstant això, i com va indicar Patiño, «no demana perdó perquè sigui mentida, sinó per haver-ho dit». A més, va explicar que «Miriam necessita que Carlos reconegui públicament que ella no és una mentidera i necessita que digui 'jo t'ho vaig explicar'».

Més notícies relacionades: «El passat de Miriam Saavedra, marcat pels maltractaments»

Les acusacions de Carlos Lozano

Miriam Saavedra ha sortit proclamada campiona de 'Gran Hermano VIP 6' recentment, motiu pel qual encara té molt contingut televisiu per veure. I és que, encara que pel que sembla està pensant reconciliar-se amb Carlos, s'ha d'enfrontar a algunes declaracions bastant dures per part del presentador al llarg del concurs. Prèviament a les paraules de Kiko Hernández al programa de 'Sálvame', amb referència a les declaracions de Mónica Hoyos, María Patiño va fer una breu conclusió sobre els comptes pendents que Carlos tindria amb Miriam.

Així, la col·laboradora va explicar que per aconseguir la mà de Miriam, «Carlos Lozano ha de demanar perdó per l'entrevista duríssima on ell anava a explicar els orígens professionals de Miriam». María Patiño va declarar que Miriam no hauria vist aquesta entrevista, però Kiko Hernández va assegurar que a la 'Princesa Inca' ja li han explicat els detalls més polèmics. 

Pròximament potser ens arriba la notícia de la seva boda o potser Miriam no perdonarà les traïcions de Carlos Lozano, deixant en dubte els seus orígens professionals i qüestionant la trajectòria de la guanyadora de 'GH VIP 6'. Haurem d'esperar atentament per saber què passa.