Primer pla de Mónica Naranjo.

Mónica Naranjo, en alerta: es confirmen els rumors sobre el seu exmarit català

La nova edició de 'Supervivientes' posa sobre la taula noms de persones ja conegudes

El compte enrere per a la nova edició de 'Supervivientes' ha començat. De fet, els noms d'alguns dels possibles concursants ja comencen a ressonar amb força.

N'hi ha un que, particularment, podria fer tremolar una de les cantants més importants del nostre país, la mateixa Mònica Naranjo.

El seu exmarit, Óscar Turruella podria plantejar-se fer el gran salt a la televisió al costat de Telecinco.

Mónica Naranjo i Óscar Turruella.
Óscar Turruella, ex de Mònica Naranjo, és un possible concursant de 'Supervivientes 2022'. | Trendings 

No és cap secret que la parella no va acabar gaire bé el seu matrimoni, sinó tot al contrari. Turruella llançava greus acusacions contra la cantant que no la deixaven en bon lloc.

A més, va arribar a insinuar que sentia por al seu costat. «Mónica està despitada i no em perdona que prengués la decisió de deixar la relació. Al seu dia, em va dir que hagués preferit morir a què jo l'hagués deixat», assegurava en una entrevista .

A més, definia Naranjo com a «cruel» i amenaçava de demanar-la si continuava parlant sobre la seva persona i explicant detalls sexuals de la relació.

Una relació «tòxica» i en què, en paraules del criminòleg, «tenia una gran dependència, arribant a autodestruir-se a si mateix».

Mónica Naranjo.
Mónica Naranjo i Óscar Turruella trencaven el matrimoni després de més de vint anys junts. | GTRES 

Sobre els motius de la ruptura, assegurava que la història no tenia res a veure amb la que havia explicat l'artista.

«Ella diu que es va descobrir el pastís, no sé a què es refereix. Va deixar de parlar-me, va nomenar interlocutora la meva germana. Després va voler que fos un advocat. Va ser un distanciament continu».

Tanmateix, el comunicat amb què oficialitzaven la seva separació asseguraven voler mantenir la cordialitat en tot moment.

De fet, fins i tot manifestaven la intenció de continuar treballant plegats. Vint anys de matrimoni durant els quals Mónica va arribar a adoptar Aitor, el fill que Óscar tenia d'un anterior matrimoni, i que van acabar de la pitjor manera.

Óscar Turruella i Nacho Polo, possibles participants de 'Supervivientes 2022'

Ara que es parla de la possibilitat que el criminòleg entri 'Supervivientes', Naranjo ha d'estar tremolant davant els draps bruts que pugui revelar el seu exmarit.

Turruella no és l'únic fitxatge que podria ser molt polèmic en aquesta nova edició. El nom de Nacho Polo també ressona amb força. L'exmarit i nèmesi de Víctor Sandoval, amb qui ha protagonitzat autèntiques batalles campals a la televisió.

El col·laborador de 'Sálvame' acusa el seu ex d'haver-li arruïnat la vida econòmicament i mentalment. Tant és així, que cada cop que sent el seu nom perd els nervis completament.

Víctor Sandoval i Nacho Polo.
Víctor Sandoval i Nacho Polo, embolicats un altre cop amb la polèmica. | Europa Press 

Així passava fa uns mesos quan Sandoval descobria que Nacho podria plantejar-se tornar a casar-se amb la seva parella actual. «És un poca vergonya. Que no tingui la més mínima misericòrdia per com m'ha deixat, que m'ha arruïnat la vida econòmicament i mentalment. M'has trasbalsat, Nacho Pollo!», explotava dolgut.

Fins i tot, li llançava una advertència. «Apareixeré per la porta i no et casaràs! T'asseguro que no et cases, apareixeré al casament encara que sigui en holograma!».

De fet, fa uns dies es veia el col·laborador seguint el seu ex pels carrers de Madrid, ja que es va presentar a l'hotel on s'allotja. «Et buscaré, t'agafaré per les orelles. Em faré un brou», l'amenaçava. I més, després de saber que podria participar a 'Supervivientes'.

Tot i haver signat els papers del divorci i amb els béns i les pertinences repartits, sembla que cap dels dos està preparat per tancar aquest capítol de les seves vides.

Altres famosos que estan al punt de mira de Bulldog TV, productora del reality, com a possibles fitxatges estrella són Manuel Bedmar, exparella de Rocío Flores. També Fidel Albiac, Carmen Borrego o, fins i tot, Julia Janeiro. Encara que aquesta última ja ha desmentit les informacions i assegurava que no participaria en cap reality.